Ο Mark Lanegan επιστρέφει στην Ελλάδα

Με την μπάντα του για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο

24/04/2019 @ 19:29

Mark Lanegan Band

+ special guests tba

29.11 Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη)

30.11 Gagarin 205 (Αθήνα)

O Mark Lanegan ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο Mark Lanegan στην Ελλάδα με την μπάντα του για δύο συναυλίες: την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στο Principal στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στο Gagarin στην Αθήνα.

Τέσσερα χρόνια μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του στη χώρα μας, ο άνθρωπος που τόσο ταιριαστά χαρακτηρίστικε "post grunge Johnny Cash" επιστρέφει για δύο εμφανίσεις μπροστά στο ελληνικό κοινό.

Η χαρακτηριστικα «αντρική», «σαν χαλίκι» φωνή του και το επιβλητικά γοητευτικό παρουσιαστικό του θα ήταν αρκετά για να κάνει μια αξιοπρεπή καριέρα. Κάτι τέτοιο όμως δεν ήταν αρκετό για τον Mark Lanegan, ο όποιος, επί τρείς δεκαετίες, επιδιώκει να ανανεώνεται διαρκώς και, εν τέλει, να ανατροφοδοτεί την σχέση του με το κοινό του.

Με αυτό τον τρόπο, έχει κατορθώσει να κάνει κάτι πραγματικά μοναδικό: να είναι η φωνή των Screeming Trees, των Queens of the Stone Age, των Soul Savers, των Gutter Twins, των Twillight Singers, των Mad Season, των UNKLE, του Moby, ο συνεργάτης της Isobel Campbell, της PJ Harvey και πολλών άλλων έξοχων καλλιτεχνών - κι όμως, να παραμένει ο Mark Lanegan, ο αυτόφωτος "anti-crooner" της γενιάς που ενηλικιώθηκε με το grunge.

Οι δύο συναυλίες του με την Mark Lanegan Band στην Ελλάδα εντάσσονται στα πλαίσια της περιοδείας για τον νέο δίσκο του με τίτλο "Somebody's Knocking", ο οποίος αναμένεται στις 18 Οκτωβρίου. Το πρώτο single "Stitch It Up" που μόλις κυκλοφόρησε, βρίσκει τον Mark σε έξοχη φόρμα.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Εισιτήρια

για τη συναυλία της Αθήνας

Early Bird: 27€

Προπώληση: 29€

Ταμείο: 33€

για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης

Early Bird: 27€

Προπώληση: 29€

Ταμείο: 31€

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα viva.gr, SevenSpots, Wind, Reload, Ευρυπίδης.

Πληροφορίες

detoxevents.gr

Mark Lanegan Athens Thessaloniki 2019

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET