Οι Manowar επιστρέφουν στην Ελλάδα και το Release Athens

Συνεργασία με τους Κώστα Καζάκο, Κωνσταντίνο Καζάκο και Σάκη Τόλη

16/11/2021 @ 11:00

Την Tετάρτη 22 Ιουνίου 2022, οι βασιλιάδες του metal Manowar επιστρέφουν στο Release Athens!

Η ακλόνητη αφοσίωση των Ελλήνων Manowarriors τους φέρνει ξανά στην Πλατεία Νερού σε μια υπερπαραγωγή άνευ προηγουμένου, με μια "killer" setlist γεμάτη αθάνατα κλασικά τραγούδια και ένα ειδικό δώρο μόνο για τους Έλληνες οπαδούς!

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε ξανά στην Ελλάδα και θα μοιραστούμε το φόρο τιμής μας προς το θαυμαστό παρελθόν και την κουλτούρα της χώρας. Η υποδοχή στο Release Athens 2019 ήταν φανταστική και μας οδήγησε να τιμήσουμε εκ νέου τον Όμηρο και τα έπη του, όπως σχεδιάζαμε» είπε ο ίδιος ο Joey DeMaio στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα.

Οι Manowar θα παρουσιάσουν το "The Revenge Of Odysseus", εμπνευσμένο από την "Οδύσσεια" ως φυσική συνέχεια του κλασικού "Achilles, Agony and Ecstasy In Eight Parts" μέσα από το "The Triumph Of Steel" που κλείνει τα 30 χρόνια.

Το νέο τραγούδι ηχογραφήθηκε στη χώρα μας με καλεσμένους τους σπουδαίους ηθοποιούς μας, Κώστα και Κωνσταντίνο Καζάκο, οι οποίοι υποδύθηκαν τον Οδυσσέα και τον Τηλέμαχο αντίστοιχα. Τίμησαν το ομηρικό έπος καθώς το απέδωσαν σε Αρχαία Ελληνικά, σε μετάφραση του Σάκη Τόλη των Rotting Christ!

Η περιοδεία με τίτλο "CRUSHING THE ENEMIES OF METAL ANNIVERSARY TOUR '22" θα γιορτάσει τις επετείους έξι εμβληματικών δίσκων! Τραγούδια που ενώνουν και εμπνέουν, μέσα από ένα ηχητικό και οπτικό υπερθέαμα!

40ή επέτειος του "Battle Hymns"
35ή επέτειος του "Fighting The World"
30ή επέτειος του "The Triumph Of Steel"
20ή επέτειος του "Warriors Of The World"
15η επέτειος του "Gods Of War"
10η επέτειος του "The Lord Of Steel"

Δείτε το επίσημο trailer της περιοδείας.

Από το 1980 που δημιουργήθηκαν, οι Manowar άλλαξαν για πάντα τη metal σκηνή και έφτιαξαν το δικό τους μύθο. Με τραγούδια που έγιναν ύμνοι, με ήχο που δεν έμοιαζε με κανέναν και με ασυναγώνιστη πίστη, επιμονή και αμείλικτο θάρρος να κάνουν πάντα τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο!

Η μπάντα έχει καταφέρει να ανταποκριθεί ακόμα και στις δυσκολότερες προκλήσεις. Στην εποχή των talent shows και των αναιμικών παροδικών επιτυχιών, δίνουν στους οπαδούς τους τα στοιχεία για τα οποία τους αγαπούν: ένα πανίσχυρο soundtrack για τη ζωή τους, τραγούδια που γιορτάζουν την τολμηρότητα του ατόμου και ταυτόχρονα το συλλογικό πνεύμα.

Εχουν κερδίσει πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 35 headline περιοδείες, ξεπουλώντας χώρους με χωρητικότητα από 10.000 έως 50.000 θέσεις.

Το πόσο ασύγκριτα πιστό είναι το κοινό των Manowar σε ολόκληρο τον κόσμο αντανακλάται στα live τους. Για παράδειγμα, fans από περισσότερες από 40 χώρες ταξίδεψαν για να γιορτάσουν το Magic Circle Festival στη Γερμανία, ενώ το "Thunder In The Sky", το 2009, έγραψε ιστορία καθώς το "Father" ηχογραφήθηκε σε 18 διαφορετικές γλώσσες!

Περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ανακοινωθούν σύντομα!

Η προπώληση ξεκινά την Πέμπτη 18/11 στις 11 μ.μ. προς 45 ευρώ.

Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, προς 115 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands και stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.

Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα releaseathens.gr / viva.gr
Φυσικά σημεία: Καταστήματα Public, Μedia Markt, Wind, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr

To 2022, το Release Athens στέλνει σε όλους τους φίλους της μουσικής το μήνυμα "Release The Earth From Plastic". Σε όλες τις ημέρες του φεστιβάλ - και όπου αυτό είναι δυνατό - θα χρησιμοποιηθούν βιοδιασπώμενα / ανακυκλούμενα υλικά και εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Ας ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε έστω τα πρώτα βασικά βήματα ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Περισσότερα, σύντομα.

  • SHARE
  • TWEET