Rammstein: «Ξανά μαζί, τον Σεπτέμβρη»

Ο Till Lindemann επιβεβαιώνει ότι θα δουλέψουν σε νέο υλικό, έξι χρόνια μετά το "Liebe Ist Für Alle Da"

29/06/2015 @ 10:10
Ο Till Lindemann έχει επιβεβαιώσει ότι οι Rammstein θα είναι ξανά μαζί από τον Σεπτέμβριο ώστε να αρχίσουν να δουλεύουν πάνω σε νέα μουσική, μετά από έξι ολόκληρα χρόνια.

Μετά, και αφότου το δεύτερο μέλος των νεοσύστατων Lindemann, ο Peter Tägtgren, αποκάλυψε ότι ο Till θα επιστρέψει στους industrial metallers να ξεκινήσει την προ-παραγωγή της συνέχειας του "Liebe Ist Für Alle Da" του 2009, ο frontman των Rammstein επιβεβαίωσε την είδηση και ο ίδιος!

«Οι Rammstein θα είναι ξανά μαζί και πάλι το Σεπτέμβριο και θα πρέπει να κοιτάξουμε για ένα νέο δωμάτιο πρόβας, μιας και το Knaack club όπου συνηθίζαμε να παίζουμε έκλεισε», λέει ο μουσικός στο rocksverige.se. «Ίσως πάμε κατ'ευθείαν σε περιοδεία ή σε ένα EP ή σε ένα πλήρες άλμπουμ, δεν ξέρω. Πρέπει να καθίσουμε και να το συζητήσουμε αυτό, αλλά θα διαρκέσει εβδομάδες. Είμαστε έξι τύποι με έξι γνώμες και μπορεί να είναι ένας εφιάλτης πολλές φορές.»

Στο ερώτηση αν θα φέρει κάτι από το side-project του πίσω στους Rammstein, προσθέτει: «Εκτός από την αγγλική, δεν ξέρω, ίσως μπορώ να το δοκιμάσω, αλλά έχουμε πολύ δύσκολες διαδικασίες στους Rammstein για ό, τι κάνουμε και δεν υπάρχει τρόπος να ξεγλιστρήσουμε από αυτό».

Το ντεμπούτο άλμπουμ των Lindemann, "Skills In Pills", κυκλοφόρησε στις 23 Ιουνίου μέσω της Warner Bros και σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ο Till έχει τραγουδήσει στα αγγλικά για έναν ολόκληρο δίσκο.
  • SHARE
  • TWEET