Νέο single και video από τους Lucky Shots

To "Please Them All" θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο "Armadillos & Giant Burritos"

06/12/2022 @ 10:10

Οι Lucky Shots παρουσιάζουν το νέο τους single "Please Them All" που συνοδεύεται και από video clip. To "Please Them All" είναι το πρώτο single μέσα από τον επερχόμενο δίσκο τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023, με τίτλο "Armadillos & Giant Burritos". Πρόκειται για τη δεύτερη δισκογραφική δουλεία της μπάντας μετά την κυκλοφορία του πρώτου της EP "California Grizzly" το 2019.

Το video clip γυρίστηκε τον Ιούλιο του 2022 σε διάφορες τοποθεσίες της καλοκαιρινής Αθήνας, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Δάφνης Λάζου.

Δείτε το video εδώ.

Το "Please them All" γράφτηκε το χειμώνα του 2021 και είναι μουσικά επηρεασμένο από τις δυνατές ηλεκτρικές κιθάρες του Αμερικανικού Νότου πατώντας σε λίγο πιο σκληρές ηχητικές φόρμες από αυτές που μας είχε συνηθίσει η μπάντα σε σχέση με την πρώτη της δισκογραφική δουλειά.

Ένα τραγούδι που θέλει να δείξει τα δόντια του απέναντι σε όλα τα κύματα αμφισβήτησης που όλοι μας έχουμε δεχτεί ανά διαστήματα από τοξικούς ανθρώπους που ζουν ανάμεσά μας.  Ένα τραγούδι απάντηση σε όσους σε περιμένουν στη γωνία με λόγια καλά κρυμμένα πίσω απ’ την πλάτη σου.  Ένα τραγούδι για όλους που στόχο έχει να αφυπνίσει την εσωτερική δύναμη και αξία που έχουμε μέσα μας αδιαφορώντας για τη γνώμη που έχουν οι άλλοι για εμάς.

H ηχογράφηση, η μίξη και η παραγωγή έγινε από τον Άλεξ Μπόλπαση στο Suono Studio και το mastering από τον Nick Townsend (Infrasonic Sound Recording). Ο Vasilis Delis υπογράφει το artwork.  

Ακούτε και αγοράζετε ψηφιακά το κομμάτι εδώ.

Find Lucky Shots:
Bandcamp
Facebook
Instagram

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET