Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τα "Last Days Here" και "We Are Twisted F***ing Sister" στο Gimme Shelter Film Festival

Την Δευτέρα 13/11 η προβολή και των δύο ντοκιμαντέρ στο Gagarin 205

08/11/2017 @ 13:04

"Last Days Here"

Ο cult rock θρύλος Bobby Liebling, επιτυγχάνει να σημαδέψει την Ηard Rock σκηνή επί 36 χρόνια, ως ο βασικός τραγουδιστής του συγκροτήματος Pentagram. Ποικίλες πράξεις αυτοκαταστροφής, πολλαπλές ρίξεις και διαλύσεις της μπάντας, καθώς και κακές δισκογραφικές δουλειές, καταδίκασαν τον Bobby και τη μουσική του στην αφάνεια, παρά τις τεράστιες προοπτικές που ανοίγονταν μπροστά του. Απομονωμένος για δεκαετίες στο υπόγειο των γονιών του, κατάφερε να ξεφύγει χάρη στη συμβολή της underground Ηeavy Μetal σκηνής. Υπό την καθοδήγηση και βοήθεια του φίλου και μάνατζέρ του, Sean ‘Pellet’ Pelletier, o Bobby Liebling παλεύει ενώπιών μας να ξεφύγει από τους δαίμονές του.

Σκηνοθετημένο από τους Don Argott and Demian Fenton ("Rock School", "The Art of the Steal"), η ταινία "Last Days Here" καταγράφει και εξιστορεί τους θριάμβους και τις πτώσεις αυτού του ειδώλου της underground μουσικής σκηνής, που βλέπει τον εαυτό του να παλεύει στο σταυροδρόμι της ζωής και του θανάτου.

USA, 2011, 91’. Σκηνοθέτης: Don Argott, Demian Fenton. Παραγωγός: 9.14 Pictures. Εμφανίζονται: Bobby Liebling, Phil Anselmo, Sean Pelletier, Diane Liebling, Joe Liebling, Hallie Miller, Geoff O’ Keefe, κ.α.

Δείτε το trailer εδώ.

"We Are Twisted F***ing Sister"

Το ντοκιμαντέρ του Andrew Horn παρουσιάζει τα πρώιμα χρόνια του heavy metal συγκροτήματος Twisted Sister. Μέσα από συνεντεύξεις ο σκηνοθέτης καταγράφει την ιστορία του συγκροτήματος από το ξεκίνημά τους στα bars του Long Island στις αρχές των 70s, μέχρι την εκτόξευσή τους στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Ήταν οι Grand Funk του glam και οι NY Dolls του metal. Κάποιοι θεωρούσαν τους Twisted Sister αστείο, άλλοι τους χαρακτήρισαν ως την καλύτερη bar band του κόσμου. Το ντοκιμαντέρ είναι η άγνωστη ιστορία των Twister Sister, που για δέκα χρόνια έπαιζαν στα bars της Νέας Υόρκης, πριν εκτοξευθεί η φήμη τους το 1983. Το "We Are Twisted Fucking Sister!" ακολουθεί το συγκρότημα στην αρχή της πορείας τους όπου ως μια glam, στυλιστικώς, μπάντα έδινε 4 shows τη βραδιά, 6 φορές την εβδομάδα, παίζοντας διασκευές σε bowling alleys του New Jersey, σε beach bars του Long Island και στα μεγάλα clubs των προαστίων, μέχρι την μεγάλη τους εμφάνιση στην τηλεοπτική εκπομπή "The Tube", η οποία εκτόξευσε την καριέρα τους.

DE/USA, 2016, 135’. Σκηνοθέτης: Andrew Horn. Παραγωγός: Music Box Films. Εμφανίζονται: Sally Avellino, Donna Boccuzzi, Garry Bushell, Phil Carson, Mike Corcione, Fingers Fingrz, Jason Flom, Jay Jay French, κ.α.

Δείτε το trailer εδώ.ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00

19:30 – Προβολή "LAST DAYS HERE"

22:00 – Προβολή "WE ARE TWISTED F***ING SISTER"

Για τις ταινίες θα μιλήσουν ο Χάκος Περβανίδης και ο Νίκος Τραγάκης από το Metal Hammer.

Προπώληση εισιτηρίων εδώ.


Το Rocking.gr προσφέρει σε πέντε αναγνώστες του διπλές προσκλήσεις για την προβολή των δύο ντοκιμαντέρ την ερχόμενη Δευτέρα, 13/11 στο Gagarin 205, στα πλαίσια του φετινού Gimme Shelter Film Festival.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας, συμπληρώστε με comment το ονοματεπώνυμο σας και κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση από το Facebook Page του Rocking.gr:

Καλή Επιτυχία!

  • SHARE
  • TWEET