Teaser από τη συνεργασία του Jon Anderson με τον Roine Stolt

Ο frontman των Yes και ο συνθέτης των Flower Kings εκδίδουν το "Invention Of Knowledge" στις 24 Ιουνίου

18/05/2016 @ 15:20

Ο πάλαι ποτέ frontman των Yes, Jon Anderson και ιθύνων νους των Flower Kings, Roine Stolt δίνουν στη δημοσιότητα ένα teaser από την επερχόμενη συνεργασία τους. To "Invention Of Knowledge" θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου.

Σε δηλώσεις του σε σχέση με τον δίσκο ο Anderson ανέφερε: «Η μουσική αποτελούσε πάντα την κινητήριο δύναμη στη ζωής μου. Το να δουλεύεις με έναν τόσο ταλαντούχο μουσικό όπως ο Roine έκανε την διαδικασία της ηχογράφησης μια, πραγματικά, ξεχωριστή εμπειρία».

Από την πλευρά του ο Stolt πρόσθεσε: «Όσο περνούσε ο χρόνος και γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον καλύτερα, αναπτύσσαμε πολύ πιο άνετα τη δημιουργικότητα μας. Ο Jon είναι μια ατελείωτη πηγή νέων ιδεών. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία για μένα με πλούσιες ανταμοιβές».

Σημαντική βοήθεια στην ηχογράφηση του δίσκου έδωσαν οι κιμπορντίστες Tom Brislin και Lalle Larsson, οι μπασίστες Jonas Reingold και Michael Stolot, και ο ντράμερ Felix Lehrmann. Αξιοσημείωτη η συμβολή στα φωνητικά των Daniel Gildenlow, Nad Sylvan, Anja Obermayer, Maria Rerych και Kristina Westas.

Δείτε και ακούστε εδώ το teaser με ένα μικρό απόσπασμα του κομματιού "Know..."

  • SHARE
  • TWEET