Βελτιώνεται η υγεία του Joe Perry

Σε καλύτερη κατάσταση από την αρχικά εκτιμώμενη ο κιθαρίστας, σύμφωνα με τον Tom Hamilton των Aerosmith

12/07/2016 @ 12:48

Ο Joe Perry «πάει καλύτερα από το αναμενόμενο», μετά την επί σκηνής κατάρρευσή του στην συναυλία των Hollywood Vampires την Κυριακή που μας πέρασε. Τις δηλώσεις για την πορεία της υγείας του κιθαρίστα έκανε ο Tom Hamilton των Aerosmith.

Ο 65χρονος Perry κατάφερε να αποσυρθεί έγκαιρα από την σκηνή, ενώ πολλοί από το κοινό καταθέτουν ότι έδειχνε να μην αισθάνεται καλά από την αρχή της συναυλίας. Η ακριβής αιτία της αδιαθεσίας δεν είναι ακόμη γνωστή, παρ’ ότι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για καρδιακό επεισόδιο.

Ο frontman των Aerosmith, Steven Tyler, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Νιώσε τα εκατομμύρια προσευχές που έρχονται προς το μέρος σου. Όλοι μας σε αγαπάμε. Σου στέλνω λευκό φως και ό,τι έχω». Όλα τα μέλη των Aerosmith έστειλαν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση μέσω και των social media.

 Ο Alice Cooper είπε ότι ο Perry ήταν με την οικογένειά του, επιβεβαίωσε ότι η περιοδεία των Hollywood Vampires θα συνεχιστεί όπως είναι προγραμματισμένο και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ που στηρίζετε τον Joe!».

 

 

 

 

  • SHARE
  • TWEET