Καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης από την νέα μπάντα του Timo Tolkki για την ηχογράφηση του ντεμπούτου της

Οι Infinite Visions έδωσαν στη δημοσιότητα video για το κομμάτι "You Rock My World"

25/11/2020 @ 13:17

Οι Infinite Visions, το νέο σχήμα του Timo Tolkki, ανακοίνωσαν την διεξαγωγή μιας καμπάνιας οικονομικής ενίσχυσης που αποσκοπεί στην κάλυψη των εξόδων της ηχογράφησης του ντεμπούτου του συγκροτήματος.

Το συγκρότημα, συνδύασε την εκκίνηση της καμπάνιας, που μπορείτε να ενισχύσετε εδώ, με την δημοσιοποίηση ενός video για το κομμάτι "You Rock My World", που περιλαμβάνεται σε ένα demo τεσσάρων συνθέσεων που πρόσφατα ηχογράφησε.

Το εν λόγω τραγούδι επιλέχθηκε εξαιτίας της θεματικής του, μιας και απευθύνεται στους οπαδούς της μπάντας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Infinite Visions αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Οι Infinite Visions είναι έτοιμοι να ηχογραφήσουν το ντεμπούτο τους και θέλουν την βοήθειά σας για να συμβεί! Απαιτείται ένα ποσό της τάξης των 10.000 ευρώ για την ολοκλήρωση των ηχογραφήσεων καθώς και επιπρόσθετων εξόδων, όπως η μείξη, το mastering, το εξώφυλλο και το layout, φωτογραφίες της μπάντας.

Αν και πολλοί οπαδοί περιμένουν από τον Timo τραγούδια στο γνώριμο metal ύφος του, η μουσική βιομηχανία έχει αλλάξει δραματικά και οι πωλήσεις δεν είναι αυτές που ήταν. Αυτό οδήγησε σε μικρότερη χρηματοδότηση από τις δισκογραφικές όσον αφορά τις ηχογραφήσεις. Έχοντας ως σκοπό την κυκλοφορία του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, και θέλοντας να μην απογοητεύσουν τους οπαδούς τους, ο Tolkki και οι Infinite Visions στρέφονται προς το crowdfunding».

Η μπάντα, με αφορμή την καμπάνια και το νέο video, αποκαλύπτει και τον νέο μπασίστα της, Pierre-Emmanuel Pélisson, ο οποίος αντικαθιστά τον Jari Kainulainen, παλιό γνώριμο του Tolkki από τους Stratovarius, που αποχώρησε νωρίτερα μες τον μήνα για προσωπικούς λόγους.

Η σύνθεση της μπάντας, που επιθυμεί να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο της, ονόματι "Union Magnetica", είναι η εξής:

Timo Tolkki (κιθάρες), Erik Kraemer (φωνητικά, Simulacrum), Pawel Jaroszewicz (drums, πρώην Hate/Vader), Jimmy Pitts (πλήκτρα, Eternity's End/Northtale), και Pierre-Emmanuel Pélisson (μπάσο, Civilization One/πρώην Heavenly)

  • SHARE
  • TWEET