Αναβάλλεται η διεξαγωγή των Βραβείων Grammy 2021

H πορεία της πανδημίας στην περιοχή οδήγησε τους διοργανωτές σε αυτή την απόφαση

06/01/2021 @ 11:10

Αναβάλλεται η διεξαγωγή των Βραβείων Grammy 2021, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Η 63η τελετή, αναμενόταν να διεξαχθεί στις 31 Ιανουαρίου με τον κωμικό Trevor Noah να αναλαμβάνει την παρουσίαση, όμως η εξέλιξη της πανδημίας στην χώρα οδήγησε στην μεταφορά της ημερομηνίας της εκδήλωσης για τις 14 Μαρτίου.

Η εκδήλωση, ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Los Angeles μόνο με τους παρουσιαστές και τους καλλιτέχνες που θα εμφανίζονταν επί σκηνής να είχαν τη δυνατότητα να είναι παρόντες, υπό την απουσία κοινού. Η κατάσταση όμως στην περιοχή επέφερε την αναβολή της διοργάνωσης.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ακαδημία, εξηγώντας το σκεπτικό της ανέφερε:

«Έπειτα από συζητήσεις με τους ειδικούς και όλους τους εμπλεκόμενους, αποφασίστηκε η αναβολή της φετινής τελετής για τις 14 Μαρτίου 2021. Η απελπιστική κατάσταση στο Los Angeles, με γεμάτα νοσοκομεία και κλινικές ΜΕΘ, καθώς και οι νέες οδηγίες από τις αρμόδιες αρχές, μας έκαναν να καταλάβουμε πως η αναβολή ήταν μονόδρομος».

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις υποψηφιότητες τόσο στις κυριότερες όσο και στις rock κατηγορίες εδώ, ενώ υπενθυμίζεται πως από φέτος, η κατηγορία "World Music" μετονομάστηκε σε "Global Music".

Επιπρόσθετα, εδώ, μπορείτε να δείτε τους περσινούς νικητές στις rock και metal κατηγορίες.

  • SHARE
  • TWEET