Επιστρέφουν με νέο δίσκο οι Garbage

Δείτε το video-clip του "The Men Who Rule The World" από το "No Gods, No Masters"

31/03/2021 @ 11:44

Δισκογραφική επιστροφή ετοιμάζει το αμερικανικό rock συγκρότημα Garbage με το νέο του άλμπουμ να ονομάζεται "No Gods, No Masters" και να κυκλοφορεί στις 11 Ιουνίου.

Η frontwoman της μπάντας, Shirley Manson, δήλωσε για τον επερχόμενο δίσκο: «Είναι ο έβδομος δίσκος μας, του οποίου η χαρακτηριστική αριθμολογία επηρέασε το DNA του περιεχομένου του: τα επτά θαύματα του κόσμου, οι επτά  θρήνοι και τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα. Είναι ο τρόπος μας να επιχειρήσουμε να βγάλουμε νόημα από το ποσο τρελός είναι ο κόσμος και το τρομερό χάος στο οποίο βρισκόμαστε. Είναι ο δίσκος που νιώσαμε πως έπρεπε να βγάλουμε αυτή την στιγμή».

Το πρώτο single από το τον διάδοχο του "Strange Little Birds" είναι το "The Men Who Rule The World", το οποίο βλέπετε εδώ

«Το τραγούδι που ανοίγει τον δίσκο, το "The Men Who Rule The World" είναι ένα κομμάτι διαμαρτυρίας - ένα δριμύ κατηγορητήριο και ένα κάλεσμα στα όπλα, το οποίο κρίνει την άνοδο της καπιταλιστικής κοντόφθαλμης προσέγγισης, του σεξισμού και της μισογυνείας σε όλο τον κόσμο. Είναι μια ξεκάθαρη δήλωση σκοπού από την μπάντα που ακόμα πιστεύει στην δύναμη της διαφωνίας, η οποία και καθορίζει το ύφος στον υπόλοιπο δίσκο» είπε για τον δίσκο η Σκωτσέζα τραγουδίστρια.

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο και το tracklist του "No Gods, No Masters".

garbage-no-gods-no-masters-cover

01. The Men Who Rule The World
02. The Creeps
03. Uncomfortably Me
04. Wolves
05. Waiting For God
06. Godhead
07. Anonymous XXX
08. A Woman Destroyed
09. Flipping The Bird
10. No Gods No Masters
11. This City Will Kill You

Deluxe Edition (bonus tracks)

12. No Horses
13. Starman
14. Girls Talk (feat. Brody Dalle)
15. Because The Night (feat. Screaming Females)
16. On Fire
17. The Chemicals (feat. Brian Aubert)
18. Destroying Angels (feat. John Doe & Exene Cervenka)
19. Time Will Destroy Everything

  • SHARE
  • TWEET