Χιουμοριστικά video από την φωτογράφηση μόδας των Metallica

Δείτε τους Rob, James, Kirk και Lars να δέχονται τις πιο «κουλές» σκηνοθετικές οδηγίες!

04/07/2016 @ 09:44

Μια φωτογράφηση –και δη, μόδας- μπορεί να βγάλει έξω από τα νερά τους ακόμα και τους πιο σκληρούς αστέρες της μουσικής, αλλά μπορεί να γίνει και πρώτης τάξεως αφορμή για ατέλειωτη πλάκα και απολαυστική σάτιρα.

Οι Metallica, οι οποίοι πρόσφατα έγιναν τα πρόσωπα της καμπάνιας για την νέα πολυτελή σειρά ρούχων του οίκου μόδας Brioni, πέραν από τις συμβατικές τους υποχρεώσεις κατά την διάρκεια της φωτογράφησης, βιντεοσκοπούσαν ταυτόχρονα και μερικά χιουμοριστικά video.

Όπως θα δείτε κι εσείς, τα μέλη του συγκροτήματος δέχονται κάποιες παράξενες –και πολύ αυτοσαρκαστικές- προτάσεις από σκηνοθέτη που δεν πολυ-«πιάνει» τί εστί Metallica.

Μετά από ένα σύντομο αλλά ενδεικτικό του τί ακολουθεί intro, δείτε εδώ τον Rob να προσπαθεί για πιο «πλάγιο» headbanging, εδώ τον James να δέχεται παραινέσεις «να παίξει ένα πιο μεταλλικό όργανο», εδώ τον Kirk να μαθαίνει πώς να κρατάει την κιθάρα με πιο σέξι τρόπο και τέλος, εδώ τον Lars να δέχεται σκηνοθετικές οδηγίες για το πώς να ποζάρει με τις μπαγκέτες «σαν να έπαιζε ντραμς και ο κόσμος από κάτω να διασκέδαζε»!

Και ενώ οι Metallica εκτελούν χρέη μοντέλων, τα μεγάλα νέα παραμένουν η ολοκλήρωση και η επερχόμενη κυκλοφορία του νέου τους studio άλμπουμ. Η μπάντα δουλεύει τον δίσκο πάνω από έναν χρόνο και οι James Hetfield και Lars Ulrich πρόσφατα δήλωσαν ότι το –ακόμη ατιτλοφόρητο- εγχείρημα μάλλον θα κοσμήσει τα ράφια των δισκοπωλείων αυτό το φθινόπωρο. Παρ’ όλες τις δηλώσεις όμως, δεν έχει οριστεί επισήμως ημερομηνία κυκλοφορίας.

  • SHARE
  • TWEET