Αποχωρεί επίσημα από τους Foreigner o Thomas Gimbel

Ο πολυοργανίστας ήταν μέλος του ιστορικού συγκροτήματος για σχεδόν τρεις δεκαετίες

19/05/2021 @ 11:04

Ο Thomas Gimbel με ανάρτησή του ανακοίνωσε την επίσημη αποχώρηση του από τους Foreigner.

Ο πολυοργανίστας (κιθάρες, σαξόφωνο, φλάουτο, πλήκτρα) αποτελούσε μέλος του ιστορικού συγκροτήματος από το 1992, αποχορώντας προσωρινά λίγο αργότερα για να συμμετέχει σε περιοδεία των Aerosmith, πριν επιστρέψει μόνιμα το 1995 στη σύνθεση της μπάντας.

'Οπως είχε αποκαλύψει ο μπασίστας της μπάντας, Jeff Pilson σε συνέντευξη του τον Μάρτιο, ο Gimbel σκόπευε να αποχωρήσει εδώ και καιρό, με την οριστική και επίσημη ανακοίνωση να έρχεται στις 18 Μαΐου.

Σχολιάζοντας την απόφασή του, ο μουσικός ανέφερε:

«Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ με όλους πως έπειτα από σχεδόν 30 χρόνια στους Foreigner αποφάσισα πως πλέον θέλω να σταματήσω τις περιοδείες. Είμαι βαθιά και αιώνια ευγνώμων στους Mick, Lou, Kelly και όλη την οικογένεια της μπάντας, παλιά και παρούσα.

Εκφράζω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη σε όλους τους εμπλεκόμενους, και κυρίως τους οπαδούς μας, που μας συντρόφευσαν όλα αυτά τα χρόνια! Θα μου λείψετε. Ελπίζω να ανταμώσουμε ξανά στο μέλλον. Θα παρευρίσκομαι ανάμεσα στο κοινό στις συναυλίες της μπάντας, η οποία τώρα περιλαμβάνει, έναν παλό μας φίλο, ένα απίστευτο ταλέντο, τον Luis Carlos Maldonado.

Οι συναυλίες ξεκινούν ξανά, ελπίζω να πετύχετε τους Foreigner και να απολαύσετε την υπέροχη διαχρονική τους μουσική».

Δείτε επίσης:

«A Beginner's Guide»: AOR

Jeff Pilson: «Οι κριτικοί δεν εκτίμησαν ποτέ τους Foreigner»

  • SHARE
  • TWEET