Οι Foo Fighters αποκτούν τον δικό τους ραδιοφωνικό σταθμό

Στο πλαίσιο προώθησης του νέου τους δίσκου

27/01/2021 @ 12:25

Με σκοπό να γιορτάσουν την κυκλοφορία του επερχόμενου δίσκου τους, "Medicine At Midnight", οι Foo Fighters θα αποκτήσουν τον δικό τους ραδιοφωνικό σταθμό για δύο μήνες από την SiriusXM. Το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου και θα διαδεχθεί το "Concrete And Gold". 

Στον ραδιοφωνικό σταθμό των Foo Fighters οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν σε αποκλειστική πρεμιέρα τον δίσκο, καθώς και μια ζωντανή εμφάνιση της μπάντας. Είκοσι τυχεροί κάτοικοι Η.Π.Α. θα μπορούν να γίνουν μέρος ενός εικονικού κοινού την μερα κυκλοφορίας στο show που θα παρουσιάσει ο Kat Corbett.

Επιπλέον, οι Foo Fighters θα διαθέσουν υλικό από την διαδικασία δημιουργίας του δίσκου, καθώς και «ιστορίες πίσω από μερικά από τα μεγαλύτερα κομμάτια, demo, b-side και σπάνιες συνθέσεις από την πάνω από εικοσαετή καριέρα τους».

Ο σταθμός θα μεταδόσει προηχογραφημένα show, ξεκινώντας με την εμφάνισή τους το 2018 στο Μάντσεστερ για το "Concrete And Gold", ενώ θα επιλεχθούν κομμάτια από την ίδια την μπάντα, με αρκετούς καλεσμένους DJ και διάσημους που θα παίξουν τα αγαπημένα τους κομμάτια τους.

Οι Foo Fighters αναμφίβολα υπήρξαν μια από τις σημαντικότερες μπάντες της περασμένης δεκαετίας. Να θυμίσουμε ότι το "Wasting Light" βρέθηκε στις καλύτερες κυκλοφορίες της περασμένης δεκαετίας, ενώ ο frontman τους, Dave Grohl, υπήρξε μια από τις προσωπικότητες των '10s. Επιπλέον, η εμφάνιση τους στο Ηρώδειο, ήταν ανάμεσα στις κορυφαίες συναυλίες της δεκαετίας που πέρασε

  • SHARE
  • TWEET