Flea: «Ο Kobe Bryant ήταν φωτισμένος»

Ο μπασίστας των Red Hot Chili Peppers έγραψε σε ανάρτησή του για τον Kobe Bryant

27/02/2020 @ 13:36

O μπασίστας των Red Hot Chili Peppers και φανατικός οπαδός των Los Angeles Lakers αναφέρθηκε στο τι έκανε τον Kobe Bryant τόσο μοναδικό παίχτη αλλά και εμβηματική προσωπικότητα. 

Σε ανάρτησή του έγραψε σχετικά με την τελετή που έγινε εις μνήμην του αδικοχαμένου αθλητή: «Η έκρηξη αγάπης χθες για τον Kobe, την πανόμορφη κόρη του, και τους υπόλοιπους ανθρώπους που χάθηκαν ήταν έντονη.Πολλοί άνθρωποι μου έστειλαν μηνύματα, λέγοντας μου ότι έκλαιγαν, ήταν συγκλονισμένοι και θλιμμένοι. Ακόμα και φίλοι μου που διαφωνούσαν με τον Kobe όταν ήταν ζωντανός, για διάφορους λόγους»

Ο Flea είπε πως αυτό που έκανε τον Bryant συναρπαστικό ήταν ότι όταν έπαιζε, βρισκόταν σε άλλη διάσταση, σε ένα μέρος πέρα από κάθε σκέψη, αλλά ευρισκόμενος εντελώς στο παρόν. «Είδε τι είναι η διαφώτιση. Αυτό που αναζητά ένας μοναχός που κάθεται σε μια σπηλιά στα Ιμαλάια όλη του τη ζωή. Αλλά ο Kobe το έκανε μπροστά σε όλους, σε γεμάτα γήπεδα, κάθε βράδυ. Είτε τον συμπαθούσες είτε όχι, όλοι μας αναζητούμε να είμαστε ολοκληρωτικά παρόντες. Είναι εντελώς ανθρώπινο, και η μόνη μας πιθανότητα για πραγματική ευτυχία, είτε η σκέψη είναι συνειδητή είτε όχι»

Ο Flea που κατα καιρούς έχει εκφράσει την αγάπη του και την εκτίμησή του για τον Bryant αρκετές φορές, είχε παίξει τον εθνικό ύμνο των Η.Π.Α. στο τελευταίο του παιχνίδι πριν αποσυρθεί, ενώ τον έχει συγκρίνει με μουσικούς όπως ο Charlie Parker, ο John Coltrane, o Jimmy Page και ο Jimi Hendrix.

«Ήταν αυθεντία στο είδος του, μπορούσε να αλλάζει να εξελίσσεται και να μεγαλώνει» έγραψε στο τέλος της ανάρτησής του.

 

  • SHARE
  • TWEET