Νέο lyric video από τους Exarsis

Δείτε το video για το πρώτο single από τον επερχόμενο δίσκο τους, "Sentenced To Life"

24/09/2020 @ 12:14

Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το νέο μας lyric video για το τραγούδι "Another Betrayal", το πρώτο single από τον πέμπτο μας δίσκο "Sentenced To Life" που κυκλοφορεί στις 27 Νοεμβρίου από την ΜDD Records.

Παραγωγός του άλμπουμ είναι ο Μιχάλης Καρπαθίου του D Studio (Αθήνα) όπου ηχογραφήθηκαν και τα φωνητικά, τα drums ηχογραφήθηκαν στο Studio 9800 (Αθήνα) από τον Αντώνη Κοντόζογλου, τα leads του Χ. Τσίτση στο Epidemic H. Studio στο Μπόχουμ (Γερμανία), ενώ κιθάρες και μπάσο από τον Κώστα Χελιώτη στην Αθήνα.

Τo tracklist έχει ως εξής:

1. Cen$ored
2. Αnother Betrayal
3. The Truth is No Defense
4. Aiming the Eye
5. Mouthtied
6. The Drug…
7. …Against My Fears
8. One Last Word
9. Interplanetary Extermination
10. New War Order

To line-up είναι: Νίκος Τραγάκης (φωνή), Χρήστος Πούλος (μπάσο), Παναγιώτης Μελέτης (τύμπανα), Χρήστος Τσίτσης (lead κιθάρες), ενώ στις ρυθμικές κιθάρες και σε ορισμένα leads είναι ο Κωστής Φουκαράκης. Επιπλέον lead κιθάρες έχουν ηχογραφηθεί από τον νέο κιθαρίστα του συγκροτήματος, Γιώργο Καρβουνιάρη, ενώ τα gang vocals ηχογραφήθηκαν από τους Χ. Πούλο, Π. Μελέτη, Αλέξη Παπαθεοφάνους και Λεφτέρη Χατζηανδρέου.

Οι Λ. Χατζηανδρέου (Bio-Cancer) και Σπύρος Λαφιάς (Chronosphere) συμμετέχουν με guest φωνητικά στο τραγούδι "…Against My Fears".

Το εξώφυλλο είναι δουλειά του Dan Goldsworthy (Accept, Gloryhammer, Xentrix):

Exarsis - Sentenced To Life

Mπορείτε να δείτε εδώ το lyric video που επιμελήθηκε ο Στέφανος Παππάς.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET