Επέστρεψε ο καρκίνος στον Bumblefoot (Guns N' Roses)

Σε επείγουσα εγχείρηση υποβλήθηκε ο διάσημος κιθαρίστας

04/09/2016 @ 11:14

Ο κιθαρίστας των Guns N' Roses από το 2006 έως το 2014 και κιθαρίστας του "Chinese Democracy", Ron "Bumblefoot" Thal, αποκάλυψε πως ο καρκίνος του επέστρεψε τον περασμένο μήνα, λιγότερο από τρία χρόνια από την αρχική διάγνωση.

Ο Bumblefoot έκανε αμέσως επέμβαση για να αφαιρέσει δύο όγκους από την ουροδόχο κύστη του, αν και οι γιατροί αρχικά δεν είχαν διαπιστώσει την αιτία του κακού.

Συγκεκριμένα, ο Bumblefoot είπε στο Loudwire: «Πήγαινα σε διάφορους γιατρούς και τους εξηγούσα ότι δεν ήταν φυσιολογικό. Όλοι μου έλεγαν ότι απλά μεγάλωνα και είναι ο προστάτης μου. Όμως, δεν έχω ακούσει κανέναν να κατουράει αίμα στα σαράντα του. Όλοι με αγνοούσαν. Οπότε, έφτιαξα ένα βίντεο για να δείξω στους γιατρούς τι συνέβαινε. Κράτησα το βίντεο σαν υπενθύμιση να μην αφήνω τα πράγματα χωρίς να τα ελέγχω. Είμαι χαρούμενος που το έκανα.»

Επίσης, εξήγησε πως θα κάνει εξετάσεις κάθε τρεις μήνες για τα επόμενα δύο χρόνια για να αποφύγει πιθανή επανεμφάνιση του καρκίνου. Πρόσθεσε πως υπάρχουν θρόμβοι και στους δύο πνεύμονές του, οι οποίοι είναι πολύ μικροί για να ανοίξουν το στέρνο του, οπότε οι γιατροί απλά θα τους παρακολουθούν. Ωστόσο, τόνισε πως «όλα είναι καλά».

Τελείωσε λέγοντας: «Παίζει μεγάλο ρόλο το πώς φροντίζεις τον εαυτό σου. Από αυτό εξαρτάται πώς θα σε «χτυπήσουν» όλες αυτές οι αρρώστιες. Προσπαθώ πραγματικά πολύ για να είμαι χαρούμενος. Υπάρχουν χειρότερα πράγματα εκεί έξω. Είμαι χαρούμενος που φτιάχνω μουσική και συνεχίζω να κάνω εδώ και 40 χρόνια αυτό που ξεκίνησα, με φοβερούς ανθρώπους, για φοβερούς ανθρώπους.»

  • SHARE
  • TWEET