Η DiDi Music αναστέλλει τη λειτουργία της

Αναλαμβάνει η νεοσύστατη εταιρεία High Priority Promotions

11/01/2019 @ 14:44

Ακολουθεί η ανακοίνωση της νεοσύστατης εταιρείας High Priority Promotions:

Μετά από μια πορεία 34 ετών στα μουσικά και συναυλιακά δρώμενα της χώρας, η DiDi Music περνάει σε μια φάση «ξεκούρασης».

Η καλλιτεχνική διευθύντρια και συνιδιοκτήτρια της DiDi Music από την ίδρυσή της, Νανά Τράντου, ήταν εξαρχής υπεύθυνη για το booking όλων των καλλιτεχνών και ανέπτυξε μια πολύ στενή συνεργασία με τους agents, τα γραφεία management του εξωτερικού, αλλά και τους ίδιους τους καλλιτέχνες, φέρνοντας έτσι τις πιο επιτυχημένες συναυλίες στη χώρα, όπως εκείνες των U2, REM, Madonna, Roger Waters, Sting, Metallica, AC/DC, Red Hot Chili Peppers, Muse, Iron Maiden, Arctic Monkeys, Robbie Williams και αναρίθμητων άλλων.

Ενώ λοιπόν κλείνει ένα μεγάλο μουσικό κεφάλαιο, ένα νέο αρχίζει. Γιατί η μουσική δεν σταματά ποτέ.

Η Νανά Τράντου μαζί με τον πιο στενό της συνεργάτη και επί πολλά έτη διευθυντή παραγωγής της DiDi Music, Κώστα Θελούρα, προχωρούν και κοιτούν μπροστά. Η καινούρια τους εταιρεία, η High Priority Promotions, ξεκινάει μια νέα διαδρομή, έχοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το πάθος που χρειάζεται. Δίπλα τους βρίσκεται σύσσωμη η ομάδα που δούλευε στη DiDi Music, με την υποστήριξη του Jake Berry ως ειδικού συμβούλου. Όλοι μαζί συνεχίζουν δυναμικά.

Το νέο τους φεστιβάλ, AthensRocks, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι, φέρνοντας ως headliners τους Slayer στην τελευταία τους παγκόσμια περιοδεία. Οι Dropkick Murphys και οι Bullet For My Valentine είναι δύο ακόμα συγκροτήματα που έχουν ανακοινωθεί, ανάμεσα σε πολλά άλλα που θα ακολουθήσουν.

Η ομάδα της High Priority Promotions είναι ενθουσιασμένη και έτοιμη να δουλέψει για τις καλύτερες συναυλιακές εμπειρίες!

Καλωσήρθατε στον κόσμο της ζωντανής μουσικής! Καλωσήρθατε στην High Priority Promotions!

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET