Οι Deep Purple κυκλοφορούν ντοκιμαντέρ για τον τελευταίο τους δίσκο (trailer)

Το "From Here To InFinite" εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο η μπάντα δημιούργησε το 20ο στούντιο άλμπουμ της

27/10/2017 @ 13:39

Οι Deep Purple δίνουν στη δημοσιότητα ένα trailer από το επικείμενο ντοκιμαντέρ που σχετίζεται με την τελευταία τους κυκλοφορία, "Ιnfinite".

To "From Here To InFinite" είναι ένα φιλμ διάρκειας 97 λεπτών, το οποίο εστιάζει στις ηχογραφήσεις και στον τρόπο με τον οποίο το συγκρότημα δημιούργησε το 20ο στούντιο άλμπουμ της μακρόχρονης πορείας του.

Η έκδοση περιλαμβάνει και bonus υλικό, 2 περίπου ωρών, με συνεντεύξεις, ακυκλοφόρητο υλικό και τρία videos για το κομμάτια "Time For Bedlam", "Birds Of Prey" και "Smoke On The Water" από το φετινό Hellfest της Γαλλίας, τα οποία έρχονται για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου σε Blu-ray, ενώ την ίδια μέρα τα ράφια των δισκοπωλείων θα φιλοξενήσουν και μια περιορισμένης κυκλοφορίας, gold έκδοση του "Ιnfinite" και 3 LP με τίτλο "The InFinite Live Recordings Vol.1".

Η «χρυσή» αυτή έκδοση του άλμπουμ θα περιλαμβάνει 2 CD digipak, με νέο artwork και το 80λεπτο live set των Deep Purple από το Hellfest του 2017.

Δείτε εδώ το trailer του "From Here To InFinite".

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα το ιστορικό κομμάτι της μπάντας, "Smoke On The Water", αποθηκεύτηκε σε… DNA.

  • SHARE
  • TWEET