Καινούριο album οι W.A.S.P.

01/03/2004 @ 07:13
Το θρυλικό συγκρότημα επιστρέφει στην δισκογραφία με μια νέα κυκλοφορία τον Απρίλιο. Η καινούρια δουλειά του group αποτελεί το πρώτο μέρος μιας ροκ όπερας που θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι. Τίτλος της: “The Neon God: Part One -The Rise”. Η βασική ιδέα του album είναι οι εσωτερικές αναζητήσεις ενός αγοριού που στερείται κοινωνικής αποδοχής και σκοπού ύπαρξης. Χαρακτηριστική ερώτηση που «περιπλανάται» στους στίχους του album και η οποία βασανίζει κατά καιρούς όλο τον κόσμο σε σχέση με την ύπαρξή του είναι για το αν ο καθένας πρέπει να χρησιμοποιεί τις δυνατότητες και τα ταλέντα του για το καλό ή το κακό.

Η ιστορία του πρώτου μέρους λοιπόν έχει κεντρικό ήρωα ένα μικρό ορφανό αγόρι το οποίο έχει το χάρισμα να ελέγχει τους άλλους ανθρώπους. Μεγαλώνοντας χρησιμοποιεί το δώρο που του δόθηκε για να αποκτήσει πιστούς ακόλουθους με σκοπό να γίνει ο Σκοτεινός Μεσσίας του 21ου αιώνα...

Σαφέστατα συνεπώς τα πρώτα αυτά στοιχεία που έχουμε για την καινούρια δουλειά των W.A.S.P. δείχνουν μια ωριμότητα στιχουργική, την οποία ανυπομονώ να ακούσω πως δένει με την έντονη δυναμικότητα της μουσικής του ιστορικού group. To track listing του “Τhe Neon God: Part One - The Rise“ περιέχει τα εξής:

01. Overture
02. Why Am I Here
03. Wishing Well
04. Sister Sadie (And the Black Habits)
05. (Why Am) I Nothing
06. Underature
07. Asylum #9
08. Red Room of the Rising Sun
09. What I’ll Never Find
10. Someone To Love Me
11. X.T.C. Riders
12. Me and the Devil
13. Running Man
14. The Raging Storm


Δημήτρης Μπάρμπας

  • SHARE
  • TWEET