Αποσύρονται οι κατηγορίες εναντίον των Decapitated

Τα μέλη της death metal μπάντας επιστρέφουν στην Πολωνία

09/01/2018 @ 11:31

Οι Decapitated έδωσαν στη δημοσιότητα μια ανακοίνωση μετά από την απόσυρση των κατηγοριών για απαγωγή και βιασμό που τους επιβάρυναν. 

Θυμίζουμε πως οι Michal Lysejko, Waclaw Kietlyka, Rafal Piotrowski και Hubert Wiecek κατηγορήθηκαν για την απαγωγή και το βιασμό μιας γυναίκας μετά από συναυλία τους στο Spokane της Washington, στις 31 Αυγούστου του 2017.

Μετά από νέα στοιχεία που προέκυψαν η εισαγγελέας Kelly Fitzgerald απέσυρε τις κατηγορίες επικαλούμενη, μεταξύ άλλων, την «καλή κατάσταση του θύματος».

Η ανακοίνωση του συγκροτήματος αναφέρει:

«Όλες οι κατηγορίες εναντίον των Decapitated αποσύρθηκαν. Μας συνέλαβαν στις 8 Σεπτεμβρίου, ενώ βρισκόμασταν σε περιοδεία και κρατηθήκαμε στη φυλακή μέχρι τον Δεκέμβριο. Τα νέα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, λίγο πριν από τη δίκη μας, απέδειξαν την αθωότητά μας. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόφαση και πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε στα σπίτια μας, στην Πολωνία».

Και καταλήγοντας:

«Τα μέλη του συγκροτήματος ευχαριστούμε όσους στάθηκαν στο πλευρό μας καθ’ όλη τη διάρκεια της δύσκολης αυτής περιόδου».

  • SHARE
  • TWEET