O Jack White για την αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Joker

Η DC Comics έδωσε στον εικονικό χαρακτήρα το όνομα του σπουδαίου μουσικού

12/09/2022 @ 16:06

Σε μια σημαντική στιγμή στην ιστορία των comics, η DC αποκάλυψε την πραγματική ταυτότητα του περίφημου Joker.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της σειράς κόμικ "Flashpoint Beyond", επισημοποιήθηκε πως ο δημοφιλής αντι-ήρωας και εχθρός του Batman, ονομάζεται Jack White, σε μια κίνηση εμφανώς εμπνευσμένη από τον σπουδαίο μουσικό.

Ο White, με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολίασε την αποκάλυψη, την οποία χαρακτήρισε ως ένα περίεργο μοτίβο και σύμπτωση, δεδομένου πως ως καλλιτέχνης έχει εμπνευστεί από το χαρακτήρα:

«Μια ενδιαφέρουσα σημείωση: Κατά τη δημιουργία του artwork του "Fear Of The Dawn", ζήτησα από τον καλλιτέχνη Rob Jones να επικοινωνήσει με τον σπουδαίο εικαστικό της DC, Mikel Janin, για να δούμε αν θα ενδιαφερόταν για ένα project: να με σχεδιάσει στο ύφος των αντίστοιχων έργων του πάνω στον Joker.

Περίεργα μοτίβα και συμπτώσεις λαμβάνουν χώρα στο σύμπαν και εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε παρά μόνο ανά στιγμές σε εκλάμψεις, άλλα σημαντικά και άλλα, ασήμαντα. ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Janin για τη συνεισφορά του.»

Σε άλλη ανάρτησή του, ο μουσικός ευχαρίστησε τη DC Comics, χαρακτηρίζοντας την κίνηση ως ιδιαίτερα κολακευτική, επισημαίνοντας όμως και τη διαφορά στο χρώμα των μαλλιών του με τον χαρακτήρα.

Υπενθυμίζεται πως το "Fear Of The Dawn" αναδείχθηκε από το Rocking ως ένα από τα 10 καλύτερα alternative rock άλμπουμ του πρώτου εξαμήνου, ενώ ο White κυκλοφόρησε επίσης τον περασμένο μήνα το άλμπουμ "Entering Heaven Alive".

  • SHARE
  • TWEET