Οι Sex Pistols θα αποκτήσουν την δική τους σειρά

Στην σκηνοθεσία ο βραβευμένος με Όσκαρ Danny Boyle

12/01/2021 @ 11:45

Μια από τις πιο θρυλικές μπάντες της punk rock σκηνής, οι Sex Pistols, θα αποτελέσουν την βάση για μια νέα σειρα του FX.

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα είναι βασισμένη στα αποπνημονεύματα του κιθαρίστα Steve Jones με τίτλο "Lonely Boy: Tales From A Sex Pistol" ενώ την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο βραβευμένος με Oscar σκηνοθέτης Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, 28 Days Later).

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν αναλάβει ο Toby Wallace στον ρόλο του Jones, ο Anson Boon στον ρόλο τραγουδιστή Johnny Rotten, o Louis Partridge στον ρόλο του Sid Vicious, ο Jacob Slater στον ρόλο του Paul Cook και ο Fabien Frankel στον ρόλο του Glen Matlock.

O Boyle δήλωσε: «Φανταστείτε να μπαίνετε στον κόσμο του "The Crown" και του "Downton Abbey" με τα φιλαρακια σας και να ουρλιάζετε τα τραγούδια και την οργή σας σε όσα αυτά αντιπροσωπεύουν. Αυτή είναι η στιγμή που η βρετανική κοινωνία και η κουλτούρα άλλαξαν για πάντα. Είναι το σημείο πυροδότησης για την βρετανική κουλτούρα δρόμου ... όπου οι συνηθισμένοι νέοι είχαν την σκηνή και εκτόνωναν την οργή τους και την μόδα τους ... και όλοι έπρεπε να ακούσουν και να δουν ... και όλοι τους φοβόντουσαν ή τους ακολουθούσαν. Οι Sex Pistols. Στο κέντρο τους ήταν ο νέος, συμπαθητικός, αδαής κλεπτομανής - ένας ήρωας της εποχής - Steve Jones, ο οποίος έγινε ο 94ος κιθαρίστας όλων των εποχών, σύμφωνα με τα λεγόμενα του. Εδώ θα δείτε το πως έφτασε εκεί».

  • SHARE
  • TWEET