D’Arcy Wretzky για Billy Corgan: «Δεν παλεύεται»

Η πρώην μπασίστρια των Smashing Pumpkins «θάβει» τον frontman τους με αφορμή την απουσία της από την επανένωση τους

14/02/2018 @ 13:06

H D’Arcy Wretzky σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για τη φορτισμένη σχέση της με τον Billy Corgan, αφού πρώτα επιβεβαίωσε ότι δεν θα συμμετέχει στην επανένωση των Smashing Pumpkins.

«Ο Billy δήλωσε ότι με προσκάλεσε να συμμετέχω την επανένωση της μπάντας, κάτι το οποίο είναι σαφώς ψέμα! Δεν μου είπε τίποτα, ούτε καν ότι θα έκανε σόλο περιοδεία. Θεωρεί ότι η παρουσία του είναι προνόμιο για τους υπόλοιπους.

Του άρεσε να ρεζιλεύει τους ανθρώπους μπροστά σε κόσμο. Ήταν πολύ υβριστικός και ήμουν η μόνη που αντιδρούσα. Ο James (Iha) και ο Jimmy (Chamberlin) είχαν τσακωθεί μαζί του τουλάχιστον τρεις φορές, αλλά με μένα απλά τσίριζε όλη την ώρα. Είχα φτάσει πλέον στο σημείο που δεν μπορούσα να διαπληκτιστώ άλλο και έπρεπε οπωσδήποτε να φύγω.

Όταν αρχίσαμε να μιλάμε ξανά το 2006, μου είχαν πει ότι έχει αλλάξει σαν άνθρωπος από τη στιγμή που έγινε πατέρας. Εγώ τον βρήκά ίδιο. Πάντα μου άρεσε να μιλάω μαζί του για πιο σοβαρά θέματα,αλλά είχαμε καιρό να μιλήσουμε και σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι υποστηρίζει τον Trump. Πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να έχει όγκο στον εγκέφαλο. Δεν παλεύεται.»

Πριν λίγες μέρες ο Corgan επιβεβαίωσε μέσω φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram την επανένωση με τον James Iha και τον Jimmy Chamberlin, όπως επίσης και τη συνεργασία του συγκροτήματος με τον γνωστό παραγωγό Rick Rubin.

  • SHARE
  • TWEET