Duff McKagan: «Αν θέλετε να ξέρετε πώς ήταν οι Guns N' Roses το 1990, δείτε το "The Wolf Of Wall Street"»

Ο πρώην μπασίστας της θρυλικής μπάντας μιλάει για μετοχές και επιχειρήσεις

11/08/2014 @ 10:41
Σε συνέντευξη που παραχώρησε για το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Classic Rock, ο πρώην (και ενίοτε νυν) μπασίστας των Guns N' Roses, Duff McKagan, ανέφερε πως έγινε μέτοχος πασίγνωστων επιχειρήσεων που προέρχονται, όπως και ο ίδιος, από το Seattle, για να καταλήξει παραλληλίζοντας τους Guns N' Roses με το "The Wolf Of Wall Street".

«Όταν πια το 1994 ήμουν νηφάλιος, το Seattle απογειωνόταν. Τα Starbucks ήταν εκεί από όταν ήμουν παιδί και μετά βρέθηκαν στο Los Angeles και το San Francisco, οπότε άρχισα να αγοράζω μετοχές, κάτι που περεμπτιπτόντως δεν συνιστώ. Το ίδιο ισχύει και για την Microsoft.»

«Είναι εύκολο να βρεθώ σε meeting στην Wall Street επειδή πιστεύουν πως είναι cool. Διαρκούν περίπου πέντε λεπτά, αλλά καταφέρνω να μπω μέσα. Καταλαβαίνω πράγματα για τις στρατηγικές και τις επενδύσεις. Πολλές μικρές αλλά ενδιαφέρουσες επιχειρήσεις διαθέτουν σπουδαίους οικονομολόγους, με τους οποίους θέλω να μιλήσω, και να μάθω από αυτούς τι θα γίνει στα επόμενα 30 χρόνια.»

Στην ερώτηση, τέλος, εάν έχει δει το "The Wolf Of Wall Street", η απάντησή του ήταν η εξής: «Φυσικά! Σοβαρά τώρα, εάν θέλετε να ξέρετε πως ήταν οι Guns N' Roses το 1990, απλά πηγαίνετε να δείτε αυτή τη ταινία. Είναι πολύ κοντά. Όσον αφορά τις ακολασίες, όχι τις κλεψιές.»
  • SHARE
  • TWEET