Ο Zack De La Rocha ετοιμάζει καινούργιο δίσκο

Οι συνοδοιπόροι του στους Rage Against The Machine έδωσαν το νέο στη δημοσιότητα

01/06/2016 @ 10:51

Ο τραγουδιστής των Rage Against the Machine, Zack De La Rocha ηχογραφεί δίσκο αυτήν τη εποχή σύμφωνα με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος.

Το νέο «έφερε στην επιφάνεια» ο Brad Wilk, ντράμμερ των Rage Against the Machine κατά τη διάρκεια συνέντευξης για το νέο project, Prophet Of Rage. Η αισθητή απουσία του De La Rocha από το νέο σχήμα θα αναπληρωθεί από τη συμμετοχή του Chuck D των Public Enemy και του B-Real των Cypress Hill.

Σε σχετική ερώτηση γύρω από την απουσία του Zack De La Rocha o Wilk και ο Tom Morello παραδέχθηκαν ότι δεν συζήτησαν με τον φίλο τους για τους Prophets of Rage. Ο Tim Commerford, μπασίστας του συγκροτήματος ανέφερε από την πλευρά του, πως ενώ ο De La Rocha ήξερε για το σχηματισμό της νέας μπάντας δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για να γίνει μέλος της.

«Είμαστε σαν οικογένεια και ο ένας υποστηρίζει τον άλλο», ανέφερε ο Commerford. «Είμαι δίπλα του σε ότι και να κάνει και αντίστροφα. Προφανώς και τον ενημέρωσα για τους Prophet Of Rage. Ο Zack είναι αναντικατάστατος», καταλήγει.

  • SHARE
  • TWEET