Corey Taylor: «Κάποιες φορές οι Slipknot δεν είναι αρκετά heavy για μένα»

Ο διάσημος μουσικός αποκάλυψε, επίσης, ότι έχει υλικό για τρεις ή τέσσερις προσωπικούς δίσκους

07/08/2020 @ 14:09

Ο Corey Taylor, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό 95 Rock ρωτήθηκε αν νιώθει ποτέ την ανάγκη να επιστρέψει στον ακραίο ήχο των πρώτων δύο δίσκων των Slipknot.

Η απάντηση του προκάλεσε έκπληξη: «Πάντα είμαι έτοιμος για αυτό. Μερικές φορές δεν μπορώ να περάσω αυτή την άποψη μου στην μπάντα. Υπάρχουν μέλη στο συγκρότημα που θεωρούν ότι το έχουμε κάνει ήδη αυτό, οπότε προσπαθούμε να ανακαλύψουμε άλλα είδη μουσικής υπό την ομπρέλλα των Slipknot. Αλλά εγώ είμαι πάντα έτοιμος να χτυπήσω το κεφάλι μου σε κάτι τέτοιο».

«Κάποιες φορές δεν είναι αρκετά heavy για μένα, για να είμαι ειλικρινής - δεν είναι αρκετά σκοτεινό για μένα. Αλλά την ίδια στιγμή, είναι κομμάτι του να είσαι σε μια μπάντα. Δουλεύεις με ό,τι έχεις, συμβιβάζεσαι, προσπαθείς να φτιάξεις ένα περιβάλλον όπου ο καθένας κάνει το είδος της μουσικής που θέλουν όλοι. Αλλά, πίστεψε με, πάντα είμαι έτοιμος να ματώσω» συνέχισε ο frontman των Slipknot και Stone Sour.

Σε άλλη του συνέντευξή στο Kaaos Tv ο Taylor αποκάλυψε το λόγο που αποφάσισε να κάνει τελικά έναν προσωπικό δίσκο.

«Το να κάνω ένα solo δίσκο δεν ήταν κάτι που είχα σκεφτεί» ομολόγησε αρχικά.

«Ωστόσο, ήταν μια διαρκής ερώτηση σε συνεντεύξεις. Επίσης, οι οπαδοί με ρωτούσαν συνέχεια και το ζητούσαν. Όσο περισσότερος κόσμος με ρώταγε σχετικά, τόσο σκεφτόμουν για το πως θα ακουγόταν ένας προσωπικός μου δίσκος. Και τότε συνειδητοποίησα ότι έχω ένα σωρό κομμάτια που έχω γράψει που δεν ταιριάζουν με τίποτα από ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα» συνέχισε ο Taylor.

«Είναι καλά τραγούδια αλλά σίγουρα δεν ακούγονται σαν Slipknot, ούτε κολλάνε με τους Stone Sour. Οπότε αποφάσισα να τα χρησιμοποιήσω σε έναν solo δίσκο. Επειδή αν ήταν να το κάνω, θα ακουγόταν διαφορετικά. Διαφορετικά από οτιδήποτε έχω κάνει μέχρι στιγμής και θα είναι ένα ταξίδι στις επιρροές μου περισσότερο» ανέφερε σχετικά με το ύφος των νέων του κομματιών. «Θα είναι μια ολοκαίνουργια εμπειρία για έναν οπαδό μου και θα του δείξω τη μουσική που έχω λατρέψει όλα αυτά τα χρόνια με την οποία μεγάλωσα».

Αναφορικά με το πόσο υλικό έχει γράψει αναφέρει «Όλοι γνωρίζουν ότι τα μουσικά μου γούστα αγγίζουν πολλά είδη. Αγαπώ τη μουσική, και λατρεύω την καλή μουσική. Πάντα έλεγα ότι σε κάθε είδος υπάρχει καλή μουσική. Σε αυτό το άλμπουμ ήθελα να βγάλω πραγματικά το καλύτερο υλικό, γιατί έχω αρκετά κομμάτια για τρεις ή τέσσερις δίσκους».

Διαβάστε εδώ την κριτική για τα δυο πρώτα κομμάτια από το "CMFT".

  • SHARE
  • TWEET