Οι Coldplay αποδίδουν ζωντανά μια διαφοροποιημένη εκδοχή του "My Universe"

To συγκρότημα εμφανίστηκε στο "The Ellen Show" και επιβεβαίωσε τα μελλοντικά δισκογραφικά του πλάνα

27/01/2022 @ 12:39

Οι Coldplay εμφανίστηκαν χθες, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στην βραδινή εκπομπή της Ellen Degeneres, "The Ellen Show", όπου και απέδωσαν ζωντανά μια διαφοροποιημένη εκδοχή της μεγάλης τους επιτυχίας, "My Universe".

Συγκεκριμένα, το διάσημο συγκρότημα παρουσίασε μια ακουστική version της συνεργασίας τους με τους σταρ της K-pop, BTS, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο

Σχολιάζοντας την συνεργασία, η οποία περιέχεται στο πρόσφατο άλμπουμ των Βρετανών, "Music Of The Spheres", ο Chris Martin ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Μερικοί μου μετέφεραν την πληροφορία πως οι BTS ήθελαν να συνεργαστούμε. Τότε, πίστευα πως αυτό δεν επρόκειτο να λειτουργήσει με τίποτα. Πως θα συνδυάσουμε αυτούς τους δύο μουσικούς κόσμους;

Στην πορεία όμως η ιδέα αυτή έγινε ιδιαίτερα ελκυστική μέσα σε όλη την εκκεντρικότητά της, και μία μέρα, το κατάλληλο τραγούδι για να υλοποιηθεί, απλώς εμφανίστηκε. Από την πρώτη στιγμή ήξερα μέσα μου πως αυτό θα ήταν το τραγούδι με το οποίο θα συνεργαζόμασταν, και πρόκειται και για μία σύνθεση που θεματικά μιλάει για ανθρώπους οι οποίοι δεν μπορούν να συνυπάρξουν γιατί ζουν σε διαφορετικά μέρη».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Martin επιβεβαίωσε τα μελλοντικά δισκογραφικά πλάνα των Coldplay. Σημειώνεται πως σε εμφάνισή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του BBC τον περασμένο Δεκέμβριο, ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει πως το τελευταίο άλμπουμ των Coldplay θα κυκλοφορήσει το 2025, ενώ αυτή τη φορά πρόσθεσε:

«Θεωρώ πως αυτό είναι το πρέπον για εμάς. Η ιστορία των δίσκων μας θα τελειώσει τότε. Όπως και το "Harry Potter" σταματάει σε ένα συγκεκριμένο σημείο».

  • SHARE
  • TWEET