Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ για τον Chuck Berry

Η παραγωγή θα περιλαμβάνει εμφανίσεις από τους Keith Richards, Alice Cooper, Gene Simmons κ.ά.

10/11/2020 @ 11:17

Το επίσημο ντοκιμαντέρ για την ζωή του θρυλικού Chuck Berry, έπειτα από την προβολή του σε επιλεγμένα θερινά φεστιβάλ έρχεται και σε streaming υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, το "Chuck Berry: The Original King Of Rock 'N' Roll", όπως θα ονομάζεται το ντοκιμαντέρ, θα είναι πλέον διαθέσιμο μέσω μιας σειράς από πλατφόρμες, όπως τα Amazon, Availtin, Cool Nerd Kiosk, Direct TV, Dish, Doc N Roll, Fandango, Google Play, inDemand, iTunes, Sling TV, Tubi, Vimeo, Vudu και Xbox.

Επιπρόσθετα, στις 27 Νοεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε DVD και Blu-ray.

Το φίλμ, είναι σκηνοθετημένο από τον Jon Brewer, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργασθεί σε παραγωγές σχετικά με τον B.B. King, τον Jimi Hendrix ενώ είναι και ο σκηνοθέτης των "Beside Bowie: The Mick Ronson Story" και "Guns N' Roses: The Most Dangerous Band In The World".

Στο trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, εμφανίζονται μεταξύ άλλων οι Keith Richards, Alice Cooper, Gene Simmons, Steve Van Zandt, Nils Lofgren καθώς και η χήρα του Berry, Themetta "Toddy" Suggs.

O Brewer, σχολιάζοντας την ταινία, δήλωσε:

«Αναζήτησα την οικογένειά του και μίλησα με την χήρα του που ήταν ιδιαίτερα συμπαθής. Δεν είχε δώσει ποτέ καμία συνέντευξη επειδή ο Berry δεν της το επέτρεπε. Έπειτα, δομήσαμε την ιστορία. Όταν κάποιος είναι νεκρός, οφείλεις να δημιουργήσεις μια ιστορία και να την τοποθετήσεις ανάμεσα σε έργα και πράξεις του».

Δείτε επίσης:

Η καλλιτεχνική κοινότητα αποχαιρετά τον Chuck Berry

  • SHARE
  • TWEET