Ο Ozzy θυμάται το «πιο τρομακτικό τραγούδι που γράφτηκε ποτέ»

...και εξηγεί πώς ξεκίνησε το παρατσούκλι του, prince of darkness

30/10/2016 @ 10:27

Με αφορμή το φετινό Halloween, ο Ozzy μίλησε στο NME, όπου και δήλωσε ότι το ομώνυμο κομμάτι των Black Sabbath είναι το «πιο τρομακτικό τραγούδι που γράφτηκε ποτέ».

«Όταν ξεκινήσαμε να δίνουμε συναυλίες τότε, με το που ξεκινούσαμε να παίζουμε τις αρχικές συγχορδίες αυτού του τραγουδιού τα κοριτσάκια στο κοινό τρόμαζαν πάρα πολύ», θυμάται ο Ozzy. «Νόμιζαν ότι ήμασταν οι φίλοι του Σατανά ή κάτι τέτοιο. Τότε ήταν που ξεκίνησε όλο αυτό το παρατσούκλι με το prince of darkness. Όταν ο κόσμος ενθουσιάζεται για το Halloween κάθε χρονιά, αυτό που μου έρχεται στο μυαλό εμένα είναι πως, σιγά, εμείς είχαμε Halloween κάθε μέρα!»

Ενώ οι Black Sabbath ετοιμάζονται για την τελευταία περιοδεία της καριέρας τους, ο ίδιος ο Ozzy Osbourne έχει δηλώσει πως δεν έχει κανένα σκοπό να αποσυρθεί. «Δεν είμαι εγώ αυτός που θέλει να αποσυρθεί, οι Black Sabbath θέλουν. Εγώ θα συνεχίσω να κάνω μουσικά ό,τι κάνω. Η γυναίκα μου είναι καλή στο να μην μου λέει όλες τις πληροφορίες, αλλά ξέρω ότι δεν θα σταματήσω για αρκετό καιρό ακόμα.»

  • SHARE
  • TWEET