Ο Chris Daughtry ακυρώνει τις συναυλίες του έπειτα από τον αιφνίδιο θάνατο της κόρης του

Η Hanna Daughtry, ηλικίας 25 ετών, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

15/11/2021 @ 13:22

Ο Chris Daughtry ακύρωσε την τρέχουσα περιοδεία του προσωπικού του σχήματος έπειτα από την είδηση του αιφνίδιου θανάτου της κόρης του.

Συγκεκριμένα, η, μεγαλύτερη εκ των τεσσάρων παιδιών του καλλιτέχνη και της Deanna Daughtry, ηλικίας 25 ετών Hannah, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στις 12 Νοεμβρίου, φέροντας τραύματα, με την αυτοψία να αναμένεται ώστε να ρίξει φως γύρω από τα αίτια του δυστυχούς συμβάντος.

Προς το παρόν, δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας άλλες πληροφορίες γύρω από το θλιβερό γεγονός, ενώ αδιευκρίνηστο παραμένει το εάν η περιοδεία "Dearly Beloved" θα συνεχιστεί στο μέλλον.

Ανακοινώσεις γύρω από την τραγική είδηση εξέδωσαν τόσο ο μουσικός, που πρόσφατα έχασε επίσης την μητέρα του που έπασχε από καρκίνο, όσο και η Deanna Daughtry, ευχαριστώνταςτον κόσμο για τη συμπαράσταση, εκφράζοντας παράλληλα και την αγωνία της γύρω από τα αποτελέσματα της αυτοψίας, αναζητώντας μια εξήγηση αναφορικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες η Hanna είχε υποστεί τα τραύματα που είχε όταν εντοπίστηκε.

  • SHARE
  • TWEET