Διαγωνισμός: Παρευρεθείτε στη συνέντευξη τύπου του Chania Rock Festival

Ο Σάκης Τόλης θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας για την εμφάνιση των Rotting Christ στο φεστιβάλ αλλά και το νέο άλμπουμ του σχήματος

28/01/2019 @ 15:18

Το Chania Rock Festival, ένα από τα πιο σημαντικά φεστιβάλ της Νότιας Ευρώπης και φυσικά της Ελλάδας, που ξεκίνησε το 2002, θα διεξαχθεί για μία ακόμα φορά στον μαγικό χώρο του Προμαχώνα San Salvatore της πόλης των Χανίων, στην Κρήτη, την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019.

Για τη φετινή διοργάνωση μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί οι Demons & Wizards, η Tarja, οι Rotting Christ, ο Uli Jon Roth και οι Carthagods, ενώ αναμένονται και άλλες ανακοινώσεις.

Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου για το Chania Rock Festival 2019, με την παρουσία του Σάκη Τόλη, ηγετική μορφή του κορυφαίου ελληνικού σχήματος, των Rotting Christ.

Το Rocking.gr δίνει τη δυνατότητα σε 2 αναγνώστες του να παρευρεθούν στη συνέντευξη τύπου.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα είναι σε θέση να υποβάλλουν τα δικά τους ερωτήματα στον Σάκη, όχι μόνο για την παρουσία του στο Chania Rock Festival, αλλά και για το επερχόμενο, νέο άλμπουμ των Rotting Christ, "The Heretics".

Η συνέντευξη τύπου θα διεξαχθεί σε μέρος που θα ανακοινωθεί στους νικητές εκείνη την ημέρα και η είσοδος θα είναι ονομαστική.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό μας, αρκεί να συμπληρώσετε με comment το ονοματεπώνυμό σας και να κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση (post) από το Facebook Page του Rocking.

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης 31/1. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Καλή Επιτυχία!

  • SHARE
  • TWEET