Οι Can κυκλοφορούν συλλογή κομματιών και βιογραφία

Το "Can -The Singles" στα ράφια των δισκοπωλείων στις 16 Ιουνίου

05/04/2017 @ 12:27

Μετά τον θάνατο του Jaki Liebezeit και το νέο της επανασύνδεσης για μια συναυλία, πλαισιωμένοι από τη London Symphony Orchestra, οι Can ανακοινώνουν την κυκλοφορία μιας νέας συλλογής υπό τον τίτλο "Can -The Singles". 

Το άλμπουμ με τις πιο δημοφιλείς ηχογραφήσεις, των Γερμανών πρωτοπόρων της avant -garde –συμπεριλαμβάνονται κομμάτια όπως τα "Halleluwah",  "Vitamin C", "I Want More" αλλά και πιο «δυσδιάκριτες» στιγμές τους-, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου, σε βινύλιο, CD αλλά και ψηφιακή μορφή.

Η εν λόγω συλλογή θα περιέχει και το "Turtles Have Short Legs", ένα σπάνιο 7ιντσο του 1971, το οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ σε studio άλμπουμ του συγκροτήματος.

Οι Can έχουν επίσης ανακοινώσει και την έκδοση ενός βιογραφικού βιβλίου με τίτλο "All Gates Open", το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του στην αγορά την άνοιξη του 2018. Η ειδική του έκδοση θα χωρίζεται σε δυο μέρη. Το πρώτο μέρος θα αποτελείται από τη βιογραφία του συγκροτήματος, γραμμένη από τον Rob Young, ενώ το δεύτερο, υπό τον τίτλο "Can Kiosk" συλλέγει συνεντεύξεις και φωτογραφίες υπό την επιμέλεια του ιδρυτικού μέλους της μπάντας, Irmin Schmidt.

To tracklist του "Can -The Singles":

01 Soul Desert
02 She Brings The Rain
03 Spoon
04 Shikako Maru Ten
05 Turtles Have Short Legs
06 Halleluwah (Edit)
07 Vitamin C
08 I’m So Green
09 Mushroom
10 Moonshake
11 Future Days (Edit)
12 Dizzy Dizzy (Edit)
13 Splash (Edit)
14 Hunters And Collectors (Edit)
15 Vernal Equinox (Edit)
16 I Want More

  • SHARE
  • TWEET