Οι Blues Traveler επιστρέφουν με νέο άλμπουμ

Ακούστε τα δύο πρώτα singles από το "Traveler's Blues"

08/06/2021 @ 13:57

Οι Blues Traveler ανακοίνωσαν την άφιξη του νέου τους άλμπουμ.

To "Traveler's Blues", όπως θα ονομάζεται η κυκλοφορία, θα είναι ένας δίσκος διασκευών σε συνθέσεις παρμένες από το American Blues Songbook και θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουλίου μέσω της Round Hill Records.

Ο διάδοχος του προ τριετίας "Harry Up & Hang Around", βρίσκει το ιστορικό σχήμα να συνεργάζεται με πλήθος καλεσμένων, με τους Christone “Kingfish” Ingram, Warren Haynes, Rita Wilson, Crystal Bowersox, Mickey Raphael, The War & Treaty, John Scofield και Keb’ Mo’, μεταξύ άλλων, να συμμετέχουν στις δέκα συνθέσεις του δίσκου.

Ο δέκατος τέταρτος δίσκος της μπάντας ηχογραφήθηκε στα Sienna Studios του Nashville στα τέλη του 2020, με τους Blues Traveler να συνεργάζονται με τον, κάτοχο Βραβείου Grammy, παραγωγό Matt Rollings.

Το ιστορικό σχήμα, ως προπομπό του νέου του δίσκου, ο οποίος συνοδεύθηκε και με την ανακοίνωση ημερομηνιών για μια αμερικανική περιοδεία, έδωσε στη δημοσιότητα δύο singles μέσα από αυτό.

Πρόκειται για τις διασκευές τους στα "Funky Bitch" και "Ball & Chain", με τον "Kingfish" να συμμετέχει στο δεύτερο, τις οποίες μπορείτε να ακούσετε εδώ και εδώ αντίστοιχα.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το πλήρες tracklist του "Traveler's Blues", ενώ υπενθυμίζουμε πως το ομότιτλο άλμπουμ της μπάντας από το 1990, αναδείχθηκε από το Rocking ως ένα από τα 100 rock άλμπουμ των '90s.

Funky Bitch
You Got Me Runnin'(feat. Crystal Bowersox)
Tore Down (with Wendy Moten)
Ball & Chain (feat. Christone “Kingfish” Ingram)
Crazy (feat. Rita Wilson & John Scofield)
Sittin’ On The Top Of The World (feat. Warren Haynes)
Need Your Love So Bad (feat. The War & Treaty)
Roadhouse Blues (feat. Mickey Raphael)
Call Me The Breeze
Trouble In Mind (feat. Keb’ Mo’)

  • SHARE
  • TWEET