Αυτοκτόνησε ο Adam Young των Sockweb

Ήταν μέλος της grindcore μπάντας που αποτελούνταν από εκείνον και την εξάχρονη κόρη του

12/06/2016 @ 12:52

Οι Sockweb είναι η grindcore μπάντα που ιδρύθηκε το 2013 από τον Adam Young και την, τότε, εξάχρονη κόρη του, Joanie Young. Η μικρή Joannie είχε γράψει όλους τους στίχους και τα ονόματα των κομματιών του full-length που κυκλοφόρησαν το 2014, "Werewolf". Μάλιστα, ακόμα και το όνομα της μπάντας ήταν δική της έμπνευση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του RockFeed.net, ο Adam Young βρέθηκε χθες το πρωί νεκρός στο υπόγειο του σπιτιού του, έχοντας κρεμαστεί με αποτέλεσμα να πάρει την ίδια του τη ζωή. Ήταν 28 χρονών.

Τον περασμένο Απρίλιο, ο Young είχε συλληφθεί στο New Castle της Indiana για απειλή με όπλο, στραγγαλισμό και ενδοοικογενειακή βία κατά της κοπέλας του, Caroline. Σύμφωνα με το θύμα, ο Adam της είχε βάλει μαχαίρι στα πλευρά και την απείλησε πως «θα την ανοίξει στα δύο και θα παίξει με τα έντερά της.» Κατάφερε, εν τέλει, να ξεφύγει, ένας περαστικός την μάζεψε και την πήγε στο αστυνομικό τμήμα. Η δίκη του Adam είχε οριστεί για τις 26 Ιουλίου.

Σε ανάρτηση στο Facebook λίγο μετά τον θάνατό του, η μητέρα του Adam, Janelle Altin, υποστήριξε πως ο Adam είχε βρεθεί αθώος για όλες τις κατηγορίες εναντίον του και πως η Caroline είχε καταφέρει να πείσει τους οπαδούς των Shockweb και τα μέσα με τα ψέματά της, «τα οποία ήταν και που τον ώθησαν στον θάνατο».

Sockweb-Werewolf video

Sockweb

Sockweb

Sockweb

  • SHARE
  • TWEET