"Electric Castle Live And Other Tales": Νέα, επετειακή κυκλοφορία από τους Ayreon

Δείτε το video του "Garden Οf Emotions"

30/01/2020 @ 10:38

Οι Ayreon ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του "Electric Castle Live And Other Tales", το οποίο αποτυπώνει τις τέσσερις εμφανίσεις τους στο 013 του Tilburg, το 2019.

Το «πακέτο» θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου σε 3LP/2CD και DVD/Blu-ray.

Σε σχετικές του δηλώσεις ο Arjen Lucassen αναφέρει:

«Λόγω της 20ης επετείου του άλμπουμ –σ.σ. "Into The Electric Castle"- και της επανέκδοσής του σκεφτήκαμε πως ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή για να το παρουσιάσουμε live, ολόκληρο. Επίσης παίξαμε και ένα κομμάτι από κάθε side project μου, εξού και το "Other Tales" στον τίτλο».

Δείτε εδώ το video του "Garden Οf Emotions".

Το tracklist:

1. Welcome to the New Dimension
2. Isis and Osiris 
3. Amazing Flight
4. Time Beyond Time
5. The Decision Tree
6. Tunnel of Light
7. Across the Rainbow Bridge
8. The Garden of Emotions
9. Valley of the Queens
10. The Castle Hall
11. Tower of Hope
12. Cosmic Fusion
13. Robby Valentine
14. The Mirror Maze
15. Evil Devolution
16. The Two Gates
17. Forever of the Stars
18. Another Time, Another Space
19. Shores of India
20. Ashes
21. Out In The Real World
22. Twisted Coil
23. Kayleigh
24. Pink Beatles in a Purple Zeppelin
25. Songs of the Oceans