Οι Atreyu ανακοίνωσαν την αποχώρηση του τραγουδιστή Alex Varkatzas

Διαβάστε τις ανακοινώσεις της μπάντας και του τραγουδιστή

01/10/2020 @ 10:20

Με μήνυμά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Atreyu ανακοίνωσαν επίσημα την αποχώρηση του τραγουδιστή της μπάντας, Alex Varkatzas.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση ανέφερε:

«Είμαστε συγκρότημα για περίπου 20 χρόνια τώρα. Ζούμε το όνειρο μας μαζί ως φίλοι και αδερφοί. Ταξιδέψαμε στον κόσμο κάνοντας αυτό που αγαπάμε, και είμαστε αρκετά τυχεροί να διαθέτουμε πιστό κοινό, που μας παρέχει την ευκαιρία να μοιραζόμαστε μαζί του τις εκπληκτικές μας εμπειρίες.

Έφτασε όμως η ώρα μιας σημαντικής αλλαγής για όλους μας. Ο Alex Varkatzas θα τραβήξει τον δρόμο του, και θα αποχωρήσει από τους Atreyu. Δεν θα εξαφανιστείούτε αυτός όμως ούτε η μπάντα. Υπάρχει μόνο αγάπη μεταξύ μας, και ανυπομονούμε να δούμε το επόμενο καλλιτεχνικό του βήμα.

Μείνετε συντονισμένοι για τα επερχόμενα project του, ενώ του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.  Το επόμενο κεφάλαιο των Atreyu έρχεται σύντομα».

Σε προσωπική του ανακοίνωση, ο τραγουδιστής ανέφερε:

«Έπειτα από 20 χρόνια που δημιουργούσα μουσική με τους Atreyu και τα οποία με έχουν ανταμείψει, η μπάντα και εγώ χωρίζουμε δρόμους. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για τις αναμνήσεις εμπειρίες και φιλίες που προσκόμισα. Ευχαριστώ όλους τους φίλους και οπαδούς.

Έχω πολλή μουσική για να μοιραστώ μαζί σας στο μέλλον, μείνετε συντονισμένοι».

O Varkatzas ήταν μέλος των Atreyu από το 1998, συμμετέχοντας στην επανένωση του γκρουπ το 2014, έπειτα από διάλειμμα τριών ετών, ενώ τον περασμένο Ιούλιο υπήρχε έντονη φημολογία πως είχε αποχωρήσει από το συγκρότημα, κάτι που είχε διαψεύσει ο ίδιος.

Υπενθυμίζουμε πως ο τελευταίος δίσκος των Atreyu ήταν το προ διετίας "In Our Wake", ενώ η μπάντα δούλευε φέτος πάνω στον διάδοχό του, όπως είχε αοκαλύψει ο Varkatzas νωρίτερα μες το έτος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The serious dude (@alexvarkatzas) on

  • SHARE
  • TWEET