H Alissa White-Gluz των Arch Enemy συνεργάζεται με τους Powerwolf

Δείτε το video clip της νέας εκδοχής του "Demons Are A Girl's Best Friend"

10/06/2021 @ 13:21

Οι Powerwolf έδωσαν στη δημοσιότητα μια νέα εκδοχή του κομματιού τους "Demons Are A Girl's Best Friend", που είχε κυκλοφορήσει ως single το 2018.

Σε αυτή, της οποίας το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, η frontwoman των Arch Enemy, Alissa White-Gluz αναλαμβάνει τα φωνητικά, προσδίδοντας, όπως δήλωσε, «μια γυναικεία πινελιά» στο κομμάτι:

«Απόλαυσα την νέα τροπή της σύνθεσης, αλλάζοντας τους στίχους ώστε να μεταδίδουν ένα ισχυρό μήνυμα γυναικείας ενδυνάμωσης, και εκφέροντάς τους με μια κραυγή! Ευχαριστώ τους Powerwolf που είχαν την διάθεση να επιστρέψουν μια τέτοια αναδιαμόρφωση στη σύνθεσή τους!»

Η καινούρια εκδοχή του κομματιού θα περιέχεται στο "Missa Cantorem", έναν μπόνους δίσκο που αναμένεται να συνοδεύσει ειδικές εκδόσεις του νέου δίσκου της Γερμανικής power metal μπάντας, "Call Of The Wild", ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου μέσω της Napalm Records.

Το εν λόγω single, διαδέχεται αυτό του "Beast Of Gévaudan", που αποτέλεσε και το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος.

  • SHARE
  • TWEET