Οι Appalachian Cobra Worshipers live στον Οινοχόο

H αθηναϊκή dirty gospel μπάντα επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις

10/11/2019 @ 10:42

Οι Appalachian Cobra Worshipers επιστρέφουν ζωντανά με μια εμφάνιση στον Οινοχόο (Αγίας Τριάδος 3, 1ος όροφος, Ν. Φιλαδέλφεια), την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019.

Πόρτες 21:00 - Είσοδος Ελεύθερη

Ο Emanuel Zacharia Zackipam ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί πως θ' ανγκαζόταν να εγκαταλείψει το σπίτι του στους πρόποδες των Appalachian mountains στα δυτικά της north Carolina. Τον κυνηγούσαν για τα χρέη του στο αμερικάνικο δημόσιο. Η καρδιά του όμως έκλαιγε που θα άφηνε πίσω του το μεγάλο του καζάνι, το καζάνι που όλα αυτά τα χρόνια έβγαζε το καλύτερο παράνομο ουίσκι στα Appalachia, γνωστό ως ''Zax baby liver''.

Σε μια στιγμή απόγνωσης, μίσους και δύναμης πήρε την μεγάλη απόφαση, έκοψε το μεγάλο μπρούτζινο καζάνι στα δύο, το έκανε βάρκα, έβαλε μέσα όλη του την οικογένεια και σάλπαρε απο τον ατλαντικό για Ευρώπη. Δυστυχώς το καζάνι δεν άντεξε και κάπου κοντά στα στενά του Γιβραλτάρ βούλιαξε.

Όλοι πνίγηκαν εκτός από το μοναχογιό του, τον Emanuel Jr που κατάφερε να πιαστεί απο τη dobro κιθάρα του που επέπλεε και να πάει όπου και το κύμα. Τον περισυνέλεξαν σε άσχημη κατάσταση Αιγύπτιοι ψαράδες που μετά απο καιρό τον χάρισαν στην οικογένεια Αγγελάκη στην Κρήτη.

Ο εγγονός του Emanuel Jr, Μανώλης Αγγελάκης πήρε το χρίσμα του μουσικού απο τον θαλασσοδαρμένο παππού του, πήρε την ποτισμένη με αλάτι dobro και την ευχή του παππού του να καταφέρει παίζοντας live να μεταδώσει τις μουσικές του ρίζες, την gospel country, swamp blues, dirty folk της γης των προγόνων του στα Appalachian mountains.

Οι Appalachian Cobra Worshipers δεν είναι απλό συγκρότημα, έχουν αποστολή που αναβλύζει ουίσκι απο το βουλιαγμένο καζάνι στο Γιβραλτάρ...

https://www.facebook.com/AppalachianCobraWorshipers/

https://www.facebook.com/oinoxoos.nea.filadelfeia/

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET