Νεκρός ο κιθαρίστας των Sweet Savage

13/10/2010 @ 08:58
Ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Sweet Savage, Trevor Fleming, πέθανε το Σάββατο, 2 Οκτωβρίου. Η ιρλανδική μπάντα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά:

«Με μεγάλη μας λύπη αναφέρουμε το θάνατο του Trevor, αγαπημένου μας φίλου και συνεργάτη. Δεν ήταν σε καλή κατάσταση τον τελευταίο χρόνο και μας άφησε νωρίς, το Σάββατο, 2 Οκτωβρίου. Ήταν πολύ ξαφνικό, είμαστε όλοι σοκαρισμένοι και πολύ λυπημένοι.

Ο Trevor ήταν η ψυχή της μπάντας. Ήταν αστείος, γοητευτικός και πανέξυπνος, ένα μοναδικό άτομο με πάρα πολλά ταλέντα. Μπορούσε να κάνει τον οποιονδήποτε να γελάσει και έγραφε τα πιο πιασάρικα riff και στίχους. Πραγματικά, ό,τι είχε να κάνει με τον Big T ήταν εντελώς «μεταδοτικό».

Θα λείψει πολύ σε όλους μας. Ο Θεός να σε αναπαύει φίλε»

Ο Fleming υπήρξε μέλος των Sweet Savage από το 1979 μέχρι το 1983, επανήλθε σύντομα το 1996, πριν επιστρέψει το 2008. Πήρε μέρος στο κλασικό NWOBHM κομμάτι "Killing Time", που συμπεριλαμβανόταν στο "Take No Prisoners" single του 1981 και διασκευάστηκε επανειλημμένως από τους Metallica. Ο δεύτερος κιθαρίστας στο single ήταν ο Vivian Campbell, που σήμερα είναι μέλος των Def Leppard.
  • SHARE
  • TWEET