Amy Lee: «Το μέλλον έχει … Evanescence»

Η πολυπράγμων μουσικός επιστρέφει…

06/10/2016 @ 10:34

Η Amy Lee υπόσχεται πως το μέλλον έχει … Evanescence.

Έχοντας περάσει τα τελευταία δυο χρόνια το πρώτο στάδιο της μητρότητας, δουλεύοντας παράλληλα για το soundtrack ορισμένων ταινιών και διασκευάζοντας κάποια κλασικά κομμάτια η τραγουδίστρια και συνθέτης των Evanescence σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρεται στα μελλοντικά της σχέδια:

«Το μέλλον θα φέρει ξανά στο προσκήνιο τους Evanescence. Δε θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες. Ήδη ασχολούμαστε με αυτό το box set βινυλίων που θα περιλαμβάνει όλα μας τα άλμπουμ και ανέκδοτο υλικό πριν από το "Fallen", το οποίο για πολλά χρόνια έβρισκα αδιάφορο αλλά πλέον και λόγω της απαίτησης των fans, εκδίδεται. Κάναμε και μια νέα ηχογράφηση σε ένα τραγούδι της εποχής πριν από το "Fallen" το οποίο είναι ιδιαίτερα όμορφο.

Έχοντας προϊδεάσει τους fans από το καλοκαίρι για μια αμερικάνικη περιοδεία, η Lee δηλώνει ανυπόμονη: «Περιμένω με ανυπομονησία κάποια πράγματα που ακόμα δεν έχουμε κάνει με τους Evanescence. Υπάρχουν μερικά τραγούδια που δε τα έχουμε παρουσιάσει ποτέ live όπως το "The Change". Δεν είναι φυσικά το πιο γνωστό μας κομμάτι αλλά είναι ένα από τα αγαπημένα μου».

Να θυμίσουμε πως το νέο παιδικό άλμπουμ της Amy Lee, "Dream Too Much" είναι διαθέσιμο στην αγορά.

Δείτε εδώ ένα μέρος από την πρόσφατη συνέντευξή της.

  • SHARE
  • TWEET