Πληροφορίες για το νέο άλμπουμ των Alter Bridge

Διαθέσιμο το lyric video για το ομότιτλο κομμάτι του επερχόμενου "Pawns & Kings"

19/07/2022 @ 11:52

Οι Alter Bridge, έχοντας αποκαλύψει τον περασμένο Μάιο την άφιξη του διαδόχου του "Walk The Sky", έδωσαν πλέον στη δημοσιότητα όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Το "Pawns & Kings", θα κυκλοφορήσει και επίσημα στις 14 Οκτωβρίου μέσω της Napalm Records και παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist της κυκλοφορίας.

Παράλληλα, το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα το lyric video για το, επικό, ομότιτλο κομμάτι που κλείνει τον δίσκο, και το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το "Fable Of The Silent Son", που αγγίζει σε διάρκεια τα εννέα λεπτά, θα αποτελεί και επίσημα το μεγαλύτερο κομμάτι στον κατάλογο της μπάντας, θέση που μέχρι πρότινος κατείχε το κλασικό "Blackbird", ενώ στο "Stay" τα πρώτα φωνητικά αναλαμβάνει ο Mark Tremonti.

Υπενθυμίζεται πως οι Alter Bridge κυκλοφόρησαν το 2020 το συνοδευτικό EP "Walk The Sky 2.0", ενώ εδώ μπορείτε να ανατρέξετε στην ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε ο ντράμερ του σχήματος, Scott Phillips στον Χρήστο Καραδημήτρη.

01. This Is War
02. Dead Among The Living
03. Silver Tongue
04. Sin After Sin
05. Stay
06. Holiday
07. Fable Of The Silent Son
08. Season Of Promise
09. Last Man Standing
10. Pawns & Kings

  • SHARE
  • TWEET