Ξανά μαζί Alice Cooper και Nita Strauss

Ο «χωρισμός» κράτησε λιγότερο από οκτώ μήνες

07/03/2023 @ 18:50

Λιγότερο από οκτώ μήνες κράτησε τελικά ο «χωρισμός» των Alice Cooper και Nita Strauss, καθώς όπως έγινε γνωστό μέσω σχετικής ανακοίνωσης που ακολουθεί αυτούσια, η κιθαρίστρια θα περιοδεύσει ξανά με τον κορυφαίο shock rocker τους επόμενους μήνες.

Επέστρεψε! Η Nita ζήτησε άδεια για να δουλέψει με κάποιον άλλο, κάτι που πάντα ενθαρρύνω τα μέλη της μπάντας μου να κάνουν. Μου αρέσει να προκαλούν τον εαυτό τους και να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Είμαι ευγνώμων στον παλιό μου φίλο Kane Roberts που παρουσιάστηκε και την αναπλήρωσε, αλλά θα είναι πίσω μαζί μας για τη νέα περιοδεία που ξεκινά στα τέλη Απριλίου. Θα είναι υπέροχο να την έχουμε πίσω! Η περιοδεία του Alice Cooper στη Βόρεια Αμερική, με ένα ολοκαίνουργιο σόου που ονομάζεται "Too Close For Comfort", ξεκινά στα τέλη Απριλίου στο Michigan και συνεχίζεται μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, συμπεριλαμβανομένων μερικών συναυλιών σε στάδια τον Αύγουστο με τους Def Leppard και Mötley Crüe, που ακολουθείται από την co-headlining περιοδεία "Freaks On Parade" στα τέλη του καλοκαιριού με τον Rob Zombie.

Η Nita σχολίασε: «Από το στούντιο μέχρι τη σκηνή, είναι πάντα μεγάλη τιμή να κάνεις μουσική με τον Alice Cooper!! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα επανέλθω στο συγκρότημα και στο δρόμο για τις ημερομηνίες του 2023, και έτσι θα σας δω στο δρόμο τον Απρίλιο. Αφήστε τον εφιάλτη να επιστρέψει!»

Έχοντας στο πλευρό του τη Nita Strauss λίγες μέρες πριν την αποχώρησή της, ο Alice Cooper με το συγκρότημά του πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση τον περασμένο Ιούλιο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, σε μια βραδιά που ολοκλήρωσαν ιδανικά οι Scorpions.

Δείτε ακόμη:
«A Buyer's Guide»: Alice Cooper
«10»: O Alice Cooper, οι φίλοι του και οι τρελές τους ιστορίες
Desmond Child Rocks The Parthenon @ Ηρώδειο, 27/06/22
Οι Powerwolf διασκευάζουν Alice Cooper
Alice Cooper - "Detroit Stories"

  • SHARE
  • TWEET