«Φοβερή ακυκλοφόρητη μουσική του David Bowie βρίσκεται καθ' οδόν»

Οι πληροφορίες έρχονται κατευθείαν από τον παραγωγό του θρυλικού μουσικού, Tony Visconti

04/06/2016 @ 19:56

Ο παραγωγός του David Bowie, Tony Visconti, αποκάλυψε πως κατά πάσα πιθανότητα φοβερά ακυκλοφόρητα τραγούδια του θρυλικού μουσικού πρόκειται να κυκλοφορήσουν στο κοντινό μέλλον.

Ο Visconti σχολίασε πως, έπειτα από τον θάνατο του Bowie τον Ιανουάριο, είναι απόλυτα φυσιολογικό να κυκλοφορήσουν τραγούδια του που δεν είχαν δει μέχρι τότε το φως της δημοσιότητας. Η δήλωσή του στην The Evening Standard ήταν η εξής: «Είναι λογικό το να ακούσετε τα επόμενα χρόνια πολύ υλικό που δεν είχατε ακούσει στο παρελθόν. Βρίσκομαι σε συζητήσεις με το management και τη δισκογραφική του. Πρόκειται να κυκλοφορήσει φοβερό υλικό του David Bowie.»

Παρόλα αυτά, ο Visconti δεν μπόρεσε να δώσει κάποια πληροφορία σχετικά με τα πέντε επιπλέον κομμάτια που προέκυψαν κατά τη διάρκεια των session του τελευταίου δίσκου, "Blackstar". Είπε: «Δεν έχω ακούσει αυτά τα τραγούδια ακόμα. Απ' ό,τι φαίνεται, θα χρειαστεί να βοηθήσω την εταιρεία management του να τα βρει. Έχω μια ιδέα ως προς το πού μπορεί να τα είχε ηχογραφήσει.»

Είναι γνωστό πως ο Bowie ηχογραφούσε κάθε φορά πολλά επιπλέον τραγούδια, τα οποία δεν κυκλοφορούσαν ποτέ. Μάλιστα, είχε ηχογραφήσει το 2001 και έναν ολόκληρο δίσκο, το "Toy", μεταξύ των άλμπουμ "Hours" και "Heathen".

  • SHARE
  • TWEET