AC/DC: Διαρροή φωτογραφιών «προδίδει» την επίσημη επιστροφή τους

Οι φωτογραφίες παρουσίαζαν την παρούσα σύνθεση της μπάντας σε γυρίσματα video-clip

21/09/2020 @ 10:47

Οι φήμες για επιστροφή των AC/DC με νέο δίσκο εντός του 2020 και τον Brian Johnson εκ νέου στη μπάντα, φαίνεται πως στιγμιαία επιβεβαιώθηκαν μέσω διαρροής φωτογραφιών.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο AC/DC Brasil, φωτογραφίες που παρουσιάζουν το νέο line-up της μπάντας αναρτήθηκαν σε επίσημη ιστοσελίδα της, πιθανώς κατά λάθος, και σε σύντομο χρονικό διάστημα αποσύρθηκαν.

Ο βραζιλιάνικος ιστότοπος όμως πρόλαβε να τις κρατήσει και σύντομα κάνανε τον γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα πάλι με το AC/DC Brasil, οι φωτογραφίες τραβήχθηκαν το Φεβρουάριο του έτους, από τα γυρίσματα ενός video-clip που σύντομα αναμένεται να δημοσιευθεί, με τον δίσκο να κυκλοφορεί εντός της χρονιάς.

Στις φωτογραφίες, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, διαφαίνονται στα τύμπανα ο Phil Rudd και στην κιθάρα ο Steve Young, για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής.

Οι εικασίες περί επανένωσης, υπενθυμίζουμε πως ξεκίνησαν το 2018, όταν οι Rudd και Johnson φωτογραφήθηκαν από τον μακροχρόνιο συνεργάτη της μπάντας, Mike Fraser, έξω από στούντιο στο Vancouver, στο οποίο η μπάντα έχει ηχογραφήσει αρκετούς δίσκους κατά το παρελθόν.

Το 2019 υπήρχαν φήμες για επιστροφή του Cliff Williams και συμμετοχή στον επερχόμενο δίσκο, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα θα περιλαμβάνει ηχογραφήσεις κομματιών με συμμετοχή του εκλιπόντα Malcolm Young.

Οι AC/DC γιόρτασαν τον Ιούλιο τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του εμβληματικού "Back In Black", δημοσιοποιώντας μεταξύ άλλων σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό, με κορύφωση την εκδήλωση "Back In Black 40th Anniversary: A Virtual Celebration".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AC/DC Brasil (@siteacdcbrasil) on

  • SHARE
  • TWEET