Ακούστε το νέο τραγούδι των AC/DC

Η μπάντα αποκάλυψε το πρώτο δείγμα καθώς και λεπτομέρειες από τον επερχόμενο δίσκο της

07/10/2020 @ 10:14

Οι AC/DC έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο single από το επερχόμενο, νέο τους άλμπουμ.

Ακούστε το "Shot In The Dark" εδώ, το οποίο θα περιλαμβάνεται στο "Power Up", όπως θα ονομάζεται ο δίσκος που σημαίνει την πλήρη επιστροφή της θρυλικής μπάντας.

Το "Power Up" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου, και θα διαδέχεται το "Rock Or Bust" του 2014.

Όπως γνωστοποίησε πριν λίγες μέρες η ίδια η μπάντα, η σύνθεση της στον δίσκο θα είναι οι Angus και Stevie Young, Brian Johnson, Phil Rudd και Cliff Williams.

Σχολιάζοντας το κομμάτι στο Rolling Stone, o Angus Young δήλωσε:

«Έχει αυτή την σπουδαία AC/DC ατμόσφαιρα, ωραίος ρυθμός και καλό rock and roll στο ύφος μας. Ο τίτλος είναι λίγο έκδηλος, μιας και αγαπάμε λίγη ποσότητα αλκοόλ το βράδυ, μερικά σφηνάκια στο σκοτάδι (σ.σ. "shots in the dark"). Χάρηκα πολύ όταν η δισκογραφική, αφού το άκουσε, το θεώρησε ένα δυνατό τραγούδι και θέλησε να είναι αυτό το πρώτο που θα άκουγε ο κόσμος.

Επιθυμούσαμε να κυκλοφορήσουμε τον δίσκο νωρίτερα, υπήρχαν ιδέες για το πακετάρισμα καθώς και το τράβηγμα διαφόρων video για την προώθηση. Εμφανίστηκε όμως ο ιός και οφείλαμε να τα επανεξετάσουμε».

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες εβδομάδες, είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες της νέας σύνθεσης της μπάντας, από τα γυρίσματα ενός video-clip, γεγονός που ενέτεινε την φημολογία περί επιστροφής τους.

Το "Power Up" ηχογραφήθηκε σε διάστημα έξι εβδομάδων το 2018 στα Warehouse Studios στο Vancouver, αποτελώντας εκ νέου συνεργασία της μπάντας με τον παραγωγό Brendan O' Brien.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Power Up".

01. Realize
02. Rejection
03. Shot In The Dark
04. Through The Mists Of Time
05. Kick You When You’re Down
06. Witch's Spell
07. Demon Fire
08. Wild Reputation
09. No Man’s Land
10. Systems Down
11. Money Shot
12. Code Red

  • SHARE
  • TWEET