Εντυπωσιακές συμμετοχές στο νέο album του Meat Loaf

06/03/2010 @ 13:21
Έτοιμο είναι το νέο album του Meat Loaf που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο από την Mercury Records, θα έχει τον περίεργο τίτλο "Hang Cool Teddy Bear" και περιέχει κάποιες εντυπωσιακές συμμετοχές.



Οι Brian May (Queen), Steve Vai, Justin Hawkins (The Darkness) και ο Jack Black (Tenacious D) είναι μερικοί από τους συμμετέχοντες στο album, η ιστορία του οποίου στηρίζεται στην ομώνυμη δουλειά του Killian Kerwin, ενός παλιού φίλου του τραγουδιστή.

Την παραγωγή ανέλαβε ο Rob Cavallo γνωστός για τις δουλειές του με σχήματα όπως οι Green Day, οι Fleetwood Mac και οι Paramore και ο Meatl Loaf εξάρει τη δουλειά του και τη συνεισφορά του στο τελικό αποτέλεσμα.

Οι Brian May και Steve Vai ακούγονται στα τραγούδια "Love Is Not Real" και "Song Of Madness", ενώ ο Jack Black κάνει ντουέτο με τον Meat Loaf στο "Like A Rose". Ο Justin Hawkins έγραψε δύο τραγούδια του δίσκου, το "Love Is Not Real" και το "California Isn’t Big Enough", ενώ προσέφερε δεύτερα φωνητικά και κιθάρα στο πρώτο.

Το τελευταίο τραγούδι του δίσκου ονομάζεται "Elvis In Vegas" και είναι γραμμένο από τον Bon Jovi, τον Desmond Child και τον Billy Falcon.

Το πλήρες track list είναι το εξής:

"Peace On Earth"
"Living On The Outside"
"Los Angeloser"
"If I Can’t Have You" (ντουέτο με την Kara Dioguardi, Hugh Laurie στο piano)
"Love Is Not Real" (Brian May, Steve Vai, Justin Hawkins)
"Like A Rose" (με τον Jack Black)
"Song Of Madness" (Brian May,Steve Vai)
"Did You Ever Love Somebody"
"California Isn’t Big Enough"
"Running Away From Me"
"Let’s Be In Love" (ντουέτο με Patti Russo)
"If It Rains"
"Elvis In Vegas"
  • SHARE
  • TWEET