Υψηλότατες πωλήσεις από τους Lacuna Coil

02/08/2004 @ 06:07
Το μεγαλύτερο σε πωλήσεις σχήμα της Ιταλικής rock σκηνής θεωρούνται πλέον οι Lacuna Coil. Το τρίτο κατά σειρά album της μπάντας, "Comalies" πουλάει "σαν τρελό", αν αναλογιστεί κανείς ότι μεταξύ 19 και 25 Ιουλίου αγοράστηκαν 5,818 αντίτυπα του. Το γεγονός αυτό δεν αποτελεί ρεκόρ μόνο για το συγκρότημα αλλά και για τη Century Media, για την οποία η συγκεκριμένη κυκλοφορία έχει ξεπεράσει τις πωλήσεις πολλών τρανταχτών ονομάτων, όπως των Tiamat ("Wildhoney") και Iced Earth ("Something Wicked This Way Comes"). Πολύ πιθανόν πάντως οι υψηλότατες αυτές πωλήσεις να οφείλονται και στην εμφάνιση της μπάντας στο φετινό Ozzfest, σχετικά με το οποίο σχολιάζει η τραγουδίστρια του group Cristina Scabbia :...


"Είμαστε χαρούμενοι, όντας το πρώτο Ιταλικό συγκρότημα στο Ozzfest, αλλά είμαστε ακόμα πιο χαρούμενοι για την τόσο καλή πορεία του "Comalies". Οι Αμερικανοί fans μας υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και ανυπομονούμε να παίξουμε γι' αυτούς".

Για να δούμε όμως τι λέει και ο υπεύθυνος της Century Media Leif Jensen σχετικά με το συγκρότημα αλλά και την επιτυχία που τους προσέφερε: "Η επιτυχία των Lacuna Coil σε παγκόσμιο επίπεδο είναι κάτι που κάνει όλη την οικογένεια της Century Media περήφανη. Η μπάντα πραγματικά αξίζει την επευφημία και την προσοχή που δέχεται το τελευταίο διάστημα, λόγω του ότι τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ σκληρά. Ήταν τιμή για μας να τους παρακολουθούμε να εξελίσσονται και να "μεγαλώνουν" όλα αυτά τα χρόνια".
  • SHARE
  • TWEET