Videoclip για κάθε τραγούδι του "Collapse Into Now" θέλουν να κάνουν οι R.E.M.

04/03/2011 @ 11:50
Μεγαλεπήβολα τα σχέδια των R.E.M. για το νέο τους άλμπουμ, "Collapse Into Now", και απ' ό,τι φαίνεται έχουν βάλει μπροστά να τα υλοποιήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Michael Stipe δήλωσε πως το συγκρότημα έχει σκοπό να κυκλοφορήσει videoclip για κάθε τραγούδι του "Collapse Into Now" και για αυτό το λόγο έχουν ήδη επιστρατευθεί σκηνοθέτες, όπως ο ηθοποιός James Franco, ο γνωστός από το "Jackass" Lance Bangs και ο σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ Albert Maysles. Από αυτό το project δε θα μπορούσε να λείπει ο για χρόνια συνεργάτης των R.E.M., Jem Cohen, που έχει σκηνοθετήσει videoclip τους, όπως το "It's The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine)", ενώ και ο ίδιος ο Michael Stipe θα σκηνοθετήσει ένα videoclip μαζί με την αδερφή του.

Σύμφωνα με τον Stipe, σκοπός των R.E.M. είναι να εκμεταλλευτούν τη σύγχρονη τεχνολογία και να παρουσιάσουν την ιδέα ενός άλμπουμ του 2011, πέρα από την αντίληψη που θα είχε ένας μουσικόφιλος για ένα δίσκο που θα κυκλοφορούσε πριν από είκοσι χρόνια.

Οι R.E.M., πάντως, από παλαιά έδειχναν τη διάθεση τους για ένα τέτοιο project, καθώς το 1984 είχαν κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ "Left Of Reckoning", το οποίο είχε ως soundtrack μερικά τραγούδια του άλμπουμ "Reckoning", και το 1991 το "This Film Is On", που περιλάμβανε videoclip για πολλά κομμάτια του "Out Of Time".
  • SHARE
  • TWEET