Τρέχοντα νέα και δωρεάν mp3 από τους W.A.N.T.E.D.

23/11/2004 @ 05:13
Όσοι είχαν βρεθεί στη συναυλία των Adler's Appetite τον περασμένο Ιούλιο, σίγουρα θα θυμούνται τους W.A.N.T.E.D., το συγκρότημα που άνοιξε το live. Το group ολοκλήρωσε πρόσφατα το πρώτο του demo, "Shit Happens" (κριτική σύντομα), και μας διέθεσε ένα κομμάτι σε mp3. Κατεβάστε λοιπόν από την αρχική σελίδα του site και στην ενότητα "Free media" το "A Night To Remember" για να πειστείτε και μόνοι σας ότι η μπάντα αυτή έχει πολλά να προσφέρει στη rock σκηνή της συμπρωτεύουσας και, γιατί όχι, και της Ελλάδος.

To cd διατίθεται τόσο από το site της μπάντας, όσο και στις συναυλίες της.

Σε άλλα νέα τώρα, το συγκρότημα αναζητά νέο κιθαρίστα. Ιδού και το κείμενο που μας έστειλαν:

"Οι W.A.N.T.E.D. παίζουν melodic hard rock (poser) εδώ και 3 χρόνια περίπου. 'Εχουμε κάνει πολλά live παίζοντας δικά μας κομμάτια και διασκευάζοντας άλλα σε όλους τους χώρους που υπάρχουν στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε αρκετούς εκτός Θεσσαλονίκης. Μόλις κυκλοφορήσαμε το demo cd "W.A.N.T.E.D. - Shit happens" με δική μας παραγωγή και ετοιμαζόμαστε να γράψουμε το debuto album μας σε δικό μας home studio-μαζί σου.

Αν λοιπόν ακούς-παίζεις-είσαι-δείχνεις Hard Rock εμείς θέλουμε να σε γνωρίσουμε!!! Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στα e-mail: tonytondi@gmail.com & wantedhome@hotmail.com. Αν θέλεις τσέκαρε και το site μας για περαιτέρω πληροφορίες: www.wanted.gr".
  • SHARE
  • TWEET