Τον Ιανουάριο επανέρχονται οι Lacuna Coil

14/09/2004 @ 05:38
Στο Billboard.com μίλησαν πρόσφατα οι Christina Scabbia και Cristiano Migliore των Lacuna Coil σχετικά με την επιτυχία της μπάντας στο φετινό Ozzfest αλλά και για τα μελλοντικά τους σχέδια. Να υπενθυμίσουμε ότι η τελευταία κυκλοφορία του σχήματος, "Comalies" (2002), πούλησε παραπάνω από 147.000 αντίτυπα στις Η.Π.Α., όντας έτσι το πρώτο album για την Century Media που έσπασε το φράγμα των 100.000 αντιτύπων. "Είναι ωραίο να μας θεωρούν μπάντα με εκπλήξεις, αλλά είμαι και κάπως φοβισμένη με αυτό, γιατί είναι ένα είδος κακιάς τύχης" αναφέρει η Scabbia.


"Προσπαθούμε να μη σκεφτόμαστε γι' αυτό. Είμαστε απλοί άνθρωποι, δε θέλουμε να φερόμαστε σα rock stars και να κάνουμε τέτοια πράγματα. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ευχαριστημένοι από τη μουσική μας και να μας αρέσει αυτό που κάνουμε".

Μετά το πέρας το Ozzfest, το συγκρότημα σκοπεύει να επιστρέψει στο Μιλάνο, όπου και θα αρχίσει να δουλεύει στο follow-up του "Comalies". "Θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε πάνω στα νέα κομμάτια και πολύ πιθανόν να ηχογραφήσουμε το album μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, με σκοπό να κυκλοφορήσει τον Μάιο" αναφέρει ο Migliore.
  • SHARE
  • TWEET